Для того щоб уникнути проблем із чищенням варених сардельок та сосисок у натуральній оболонці, можна скористатися нескладним прийомом.

Насамперед, проколіть ці м'ясні вироби зубочисткою в кількох місцях, щоб запобігти їхньому лопанню в процесі варіння. Далі помістіть їх у каструлю, залийте холодною водою і поставте на вогонь. Важливо пам'ятати, що кидати сардельки у киплячу воду не рекомендується.

Коли ковбасні вироби будуть зварені, опустіть їх під струмінь холодної води.

Зробіть два надрізи на кінчику сардельки у вигляді хреста та обережно потягніть за краї оболонки. Цей простий прийом дозволить вам легко позбавитися оболонки, зберігаючи цілісність продукту. Ви здивуєтеся, наскільки легко оболонка відокремиться, і процедура чищення стане набагато ефективнішою.

Читайте також:

Популярні новини зараз

"У мене немає стільки грошей": Тіна Кароль пояснила, чому більше не ходить на побачення

Іво Бобул і його тещі: одна ненависть, одна любов, і дві історії життя

Як українці платять зайве за світло і як це змінити: економія до 50% можлива

Надя Дорофєєва опинилася під крапельницею: наслідки, які не світять Кацуріну

Показати ще