Для того щоб уникнути проблем із чищенням варених сардельок та сосисок у натуральній оболонці, можна скористатися нескладним прийомом.

Насамперед, проколіть ці м'ясні вироби зубочисткою в кількох місцях, щоб запобігти їхньому лопанню в процесі варіння. Далі помістіть їх у каструлю, залийте холодною водою і поставте на вогонь. Важливо пам'ятати, що кидати сардельки у киплячу воду не рекомендується.

Коли ковбасні вироби будуть зварені, опустіть їх під струмінь холодної води.

Зробіть два надрізи на кінчику сардельки у вигляді хреста та обережно потягніть за краї оболонки. Цей простий прийом дозволить вам легко позбавитися оболонки, зберігаючи цілісність продукту. Ви здивуєтеся, наскільки легко оболонка відокремиться, і процедура чищення стане набагато ефективнішою.

Читайте також:

Популярні новини зараз

Таємний ритуал у Карпатах: хто став хрещеними батьками сина Святослава Вакарчука

Всесвіт шле вам таємні підказки: які знаки долі отримує кожен знак Зодіаку прямо зараз

З 1 жовтня банки "розкриють усі таємниці": українців із картами попередили, що зміниться

Цибуля йде в стрілку? Помилка, яку роблять майже всі дачники

Показати ще