Для того щоб уникнути проблем із чищенням варених сардельок та сосисок у натуральній оболонці, можна скористатися нескладним прийомом.

Насамперед, проколіть ці м'ясні вироби зубочисткою в кількох місцях, щоб запобігти їхньому лопанню в процесі варіння. Далі помістіть їх у каструлю, залийте холодною водою і поставте на вогонь. Важливо пам'ятати, що кидати сардельки у киплячу воду не рекомендується.

Коли ковбасні вироби будуть зварені, опустіть їх під струмінь холодної води.

Зробіть два надрізи на кінчику сардельки у вигляді хреста та обережно потягніть за краї оболонки. Цей простий прийом дозволить вам легко позбавитися оболонки, зберігаючи цілісність продукту. Ви здивуєтеся, наскільки легко оболонка відокремиться, і процедура чищення стане набагато ефективнішою.

Читайте також:

Популярні новини зараз

Мобілізація виходить на новий рівень: за покупку авто "зливають" у ТЦК - МВС вже у справі

Лід та полум'я: які знаки Зодіаку буквально створені, щоб… сваритися

Хотів піцу. А я - баклажани по-королівськи: рецепт теплого хрусткого салату з гостринкою на вечерю

Як уникнути гниття кабачків на грядці: 5 помилок, які роблять майже всі городники

Показати ще