Уникайте нарізного хліба, якщо вам дороге ваше здоров'я. Хоча такий вид хліба, представлений скибками на прилавках магазину, може здатися зручним і доступним за ціною, його придбання пов'язане з серйозними недоліками, які варто враховувати.
Насамперед, слід зазначити, що нарізний хліб схильний до швидкого процесу усихання і псування.
На відміну від цільного буханця, у якого псування протікає повільно, нарізані скибочки швидко втрачають вологу, що веде до їх швидкого погіршення і втрати смакових якостей.
Крім того, придбання нарізного хліба підвищує ризик розвитку цвілі, особливо, якщо зберігати його в упаковці.
Цвіль, що бере початок через високу вологість і щільну упаковку, не тільки погіршує якість хліба, але і становить небезпеку для здоров'я, викликаючи серйозні отруєння.
Не варто забувати і про те, що при нарізці часто використовується спеціальна олія, яка не завжди відрізняється високою якістю.
Потап повертається ддо України: чоловік Насті Каменських "забив стрілку" у самому серці Києва
Катя Полтавська дала відсіч українцям, які закидають їй життя за рахунок Остапчука: "Не вий*обувалася через різницю у віці"
Хрумкий овочевий салат за 15 хвилин: без майонезу, але з характером і під все підійде, рецепт
Надія Матвєєва й тема, про яку вона не скаже ані слова: що приховує зірка СТБ
Деякі виробники, щоб продовжити термін придатності хліба, додають до його складу шкідливі консерванти, які можуть негативно вплинути на організм.
Щоб уникнути вищезгаданих негативних моментів і насолоджуватися свіжістю та корисними властивостями хліба, рекомендується віддавати перевагу цільному буханцю. Наріжте її скибочками в міру необхідності, і ви зможете уникнути проблем, пов'язаних з нарізним хлібом.