Зняти оболонку із сирокопченої ковбаси може бути непростим завданням, але є простий та ефективний метод, яким користуються багато професійних кухарів.
Необхідні матеріали:
Сирокопчена ковбаса.
Великий контейнер.
Холодна водопровідна вода.
Інструкції:
Снігу по пояс і мінус 15: "Льодовиковий період" увірвався в Україну - погода на вихідні влаштує Апокаліпсис
Це буде ваша найздоровіша розсада: як правильно використовувати екстремальний спосіб з окропом
Ну хоча б тут ціни радують: у супермаркетах подешевшав цукор, але борошно взяло курс на здорожчання
Вся правда їм приходить уві сні: 5 знаків Зодіаку, які бачать пророчі сни
Заповніть великий контейнер або пакет на три чверті холодною водопровідною водою. Переконайтеся, що достатньо місця, щоб повністю завантажити ковбасу.
Обережно опустіть сирокопчену ковбасу в холодну воду. Переконайтеся, що вся ковбаса занурена у воду.
Дайте ковбасі постояти у холодній воді приблизно від 30 секунд до хвилини. Холодна вода охолодить оболонку, зробить її еластичнішою і її буде легше відокремити від м'яса.
Після закінчення часу очікування дістаньте ковбасу із води.
Тепер оболонка повинна легко відокремлюватись від м'яса. Обережно зніміть оболонку, намагаючись не пошкодити структуру ковбаси.
Якщо оболонка не знімається легко, ви можете повторювати процес, поки це не відбудеться.
Використовуючи цей метод, ви зможете зняти з ковбаси оболонку без шкоди для її смаку, аромату та соковитості. Це також значно спрощує процес нарізки та подачі.
Цю техніку можна застосовувати до різних видів сирокопченої ковбаси, включаючи салямі, хамон, пепероні та будь-які інші подібні продукти.
Читайте також:
Ось звідки приходять біди та нещастя: де у квартирі в жодному разі не можна зберігати віник