"Укрпошта" обрадувала клієнтів нововведенням, завдяки якому закупівля на AliExpress стануть максимально зручними. Українці тепер зможуть відстежити свою посилку з Китаю.
Відповідну інформацію повідомив генеральний директор "Укрпошти" Ігор Смілянський.
Як зазначив гендиректор компанії, раніше дешеві посилки відстежити було неможливо, тепер же можна буде подивитися, де знаходиться посилка в незалежності від її вартості.

"Йде ціла епоха - епоха безтрекінгових відправлень з Китаю від AliExpress", - заявив Ігор Смілянський.

Крім цього, Смілянський уточнив, що поліпшення сервісу абсолютно ніяк не відіб'ється на клієнті і подорожчань послуг не буде. Все залишається на колишньому рівні, тільки тепер всі товари вартістю до $2, незалежно від ціни і формату доставки, можна буде відстежити (за тарифом Cainio Super Economy).

У той же час, за словами, Ігоря Смілянського, дорогі Трекінгові відправлення залишаються, при цьому "Укрпошта" буде намагатися максимально прискорити їх доставку.

Також гендиректор компанії підкреслив, що відстежувати свої замовлення українці зможуть як на сайті "Укрпошти", так і в особистому кабінеті AliExpress.

Як відомо, в 2020 році український поштовий оператор домовився з компанією Cainiao, яка входить до групи Alibaba Group, про запуск чартерних вантажних авіарейсів для доставки посилок в Україну.

Регулярні рейси (вантажопідйомністю 5 тонн) виконуються літаками АН-26. Вони приходять до Львова, проходять митне оформлення, сортування і вже потім їх доставляють одержувачам в Україні.

Популярні новини зараз

Нова мобілізація та відстрочка: скільки діє "броня" від призову

Про це вам ніхто не розповість: закопайте восени лавровий лист у город, і ви здивуєтеся

Потап розповів про вагітність Настя Каменських і дітей: хоче і хлопчиків, і дівчат

Здивуйте своїх близьких такою смакотою: рецепт картоплі по-єврейськи, фаршированої м'ясом

Показати ще

Примітно, що до цього посилки AliExpress доставляли в Україну протягом 15-20 днів. Всього ж за підсумками першого кварталу 2020 року кількість таких посилок зросла на чверть в порівнянні з аналогічним періодом минулого року і склала 4 мільйони.

Раніше "Нyser" писав про те, що компанія "Укрпошта" з 5 травня збільшила ліміти на видачу готівки втричі.

Також наш портал повідомляв, у Мінсоцполітики пояснили, як з вересня 2021 року переводитимуть пенсійні виплати.

Нагадуємо, у комп'ютеризованих відділеннях "Укрпошти" з'явилося нововведення.