Кілька годин тому в Роттердамі завершився Міжнародний конкурс пісні " Євробачення-2021". Його кращою композицією стала "Zitti e buoni" ("тихі і добрі") італійської рок-групи Maneskin і тому в 2022 році пісенний конкурс прийме Італія. А ось одна з країн "Великої п'ятірки" отримала величезний неприємний удар.

У 2021 році на пісенному конкурсі було все-Балканський поп, фолк від слов'янського до Близькосхідного, кіч, який можна побачити, і пісні, які можна почути, тільки на "Євробаченні". Ось тільки ніхто не очікував, що останнє місце ні журі, ні глядачі оцінити не зможуть.

Так, розгромну поразку на Євробаченні здобула Великобританія. Співак Джеймс Ньюмен не набрав жодного бала: ні від глядачів, ні від професійного журі. Коли ведучі, озвучили таку оцінку британець спробував приховати шок за посмішкою.

Зізнатися, таке суддівське рішення здивувало багатьох глядачів арени Ahoy в Роттердамі, які вибухнули криками і вигуками в знак обурення. А ось сам співак виявився морально стійким і не показав своє розчарування. Його стали плескати по плечу, а його команда підняла прапори Великобританії на знак підтримки.

У мережі артиста підтримали не тільки глядачі "Євробачення", а й зірки.

"Бідний-бідний Джеймс. Була не найкраща пісня, але і не найгірша", - написала в Twitter телеведуча Лоррейн Келлі.

Популярні новини зараз

Морози, перший сніг та сльота: синоптик попередила, чи увірветься зимова погода цієї осені

Забудь про "Крабов'є": новий рецепт салату "Оленка" з крабовими паличками та грибами

Кожен другий гробить своє здоров'я: яку популярну олію не можна використовувати для смаження

Так вміли лише наші бабусі: рецепт корисних та смачних квашених помідорів на зиму

Показати ще

Ньюман виступив на" Євробаченні " з танцювальною композицією Embers, на яку фанати співака покладали великі надії. Деякі були навіть впевнені, що це найкраще, що Великобританія представляла за останні роки.

До слова, Великобританія не бере участі в півфіналах конкурсу, а відразу виходить у фінал, так як будучи однією з країн "Великої п'ятірки" виділяє найбільшу кількість коштів для участі в конкурсі. Тим не менш пройшло вже 10 років з тих пір, як Британія зайняла місце в першій десятці - і більше 20 років з моменту останньої перемоги.

До речі, це вже другий послідовний розгром для британців. Так, на конкурсі в 2019 році країна з піснею Майкла Райса "Bigger Than Us" також зайняла останнє місце.

Раніше Hyser писав, що Андрій Данилко потрапив у скандал через клон Вєрки Сердючки.

Також наш портал повідомляв, що Ані Лорак показала справжнє обличчя Кіркорова.

Нагадавши, 41-річна Анна Семенович вийшла на вулиці міста у весільній сукні з табличкою "Шукаю чоловіка".