Глава "Укрпошти" пішов на відкритий конфлікт з Пенсійним фондом і банками.

Генеральний директор "Укрпошти" Ігор Смілянський вирішив демонстративно піти на конфлікт з Пенсійним фондом і банками, розпорядившись з вечора 19 травня відключити всі банківські термінали у всіх відділеннях держкомпанії. Про це топ-менеджер повідомив на своїй сторінці у Фейсбук.

Як пояснив керівник "Укрпошти", що ПФУ і орган соціального захисту стали діяти за спиною не за його спиною, а й за спиною простих українців. Тому що раніше з прем'єр-міністром України Денисом Шмигалем було обумовлено, що переведення пенсіонерів на банківське обслуговування і відкриття рахунків буде добровільним. Але на практиці все відбувається не так.

"Але, на жаль, не всі вміють тримати слово. Пенсійний фонд і управління соцзахисту (хоча слово "соцзахист" тут явний тролінг пенсіонерів) за схемою "хочеш субсидію / пенсію-шуруй в банк" почали туди переводити навіть інвалідів. Коли я звернув на це увагу, сказали, що це"ексцеси на місцях". Коли ексцеси стали хвилею і такою тихою гібридною війною навіть не з "Укрпоштою", а з пенсіонерами і людьми з інвалідністю, Я дав час до 17:00 сьогодні це виправити", - розповів Ігор Смілянський.

Але на практиці ніякої реакції ні від банків, ні від ПФУ і органу соціального захисту не було. Також не було зворотного зв'язку і від держави. Тому було прийнято рішення повністю відключити всі банківські термінали, які були розташовані у відділеннях.

Як заявив Ігор Смілянський, що тепер у селах працюватимуть ті, хто там залишився. А це відділення "Укрпошти". Також вони збирають дані від українців, яких змушують переходити на банківське обслуговування, щоб потім передати це все до суду.

Популярні новини зараз

Скрізь цю стіну ще треба пробитися: 5 найхолоднокровніших знаків Зодіаку, емоції яких важко дізнатись

Це просто блаженство під картоплю: рецепт маринованого малосольного оселедця по-голландськи - це потрібно спробувати

Наталія Могилевська розповіла про проблеми із прийомною дочкою: не ходила, не їла, не говорила

Здивуйте своїх близьких такою смакотою: рецепт картоплі по-єврейськи, фаршированої м'ясом

Показати ще

Раніше Hyser писав про те, що українців порадували новою послугою в додатку"дія".

Також писали, що "Укрпошта" пішла на кардинальні кроки.

Нагадаємо, що Шмигаль пояснив отримання пенсій через банки.