Російський школяр під час уроку став погрожувати вчительці згвалтуванням.

Учень третього класу в російському місті Таганрозі став під час уроку погрожувати вчительці згвалтуванням. Все, що відбувається встигли записати на камеру його однокласники. Ролик опублікували Російські Telegram-канали. Школяр під час всього запису відкрито знущався над своєю вчителькою. Вражає те, що це ще дитина, яка вчиться в третьому класі, але вже дозволяє собі таке.

У свою чергу вчителька, яка за своїм нещастям, стала учасницею цього моторошного видовища розповіла про те, що спочатку дитина погрожувала її вбити. Жінка запитала: «а на відео слабо повторити погрози?». Школяр відповів:»Не слабо". Так і з'явилося те саме відео

У школі розповідають про те, що дитина взагалі вчиться добре. Але ось з першого класу за ним спостерігається зайва агресія. Він постійно до когось задирається і висловлює все з використанням ненормативної лексики. Така поведінка дитини багатьох в школі насторожує. Особливо на тлі трагедії, яка не так давно сталася в Казані.

На думку мами третьокласника, вчителька сама винна, що він так себе повів – мовляв, не заробила авторитету у дітей і треба бути суворіше. Вона запевняє, що з сином все гаразд. Єдине, в чотири роки у хлопчика був струс і набряк мозку, після чого він став постійно посміхатися.

Після перегляду відео мати все-таки вирішила відвести дитину до психолога.

Популярні новини зараз

Грунт пухкий і буквально розсипається в пил: чим посипати землю, щоб таки отримати добрий урожай

Нова мобілізація та відстрочка: скільки діє "броня" від призову

У жодному разі не викидайте горіхову шкаралупу у сміття: 4 способи використати її на городі

Так вміли лише наші бабусі: рецепт корисних та смачних квашених помідорів на зиму

Показати ще

З перших секунд відео стає зрозуміло, що хлопчик явно знаходиться не в собі і йому потрібна психіатрична допомога професіоналів. Адже він може становити загрозу для оточуючих його людей.

Раніше Hyser писав про те, що українським школярам розповіли за літні канікули, вже оприлюднено новий графік.

Також писали, що школяр, який втратив своїх батьків через ковіда, звів рахунки зі своїм життям.

Нагадаємо, що під Уманню сталося СП зі школярем.