Синоптики поділилися прогнозом погоди на п'ятницю, 21 травня.

Цей день в Україні очікується хмарним, але без опадів. Разом з дощами країну покинуть також грози і шквальні вітри. Правда варто відзначити, що все-таки локальні грозові дощі будуть спостерігатися сьогодні в Одеській і Вінницькій областях, пише "24 канал".


На решті ж території України буде сухо, як і повідомлялося вище. При цьому температура повітря протягом дня буде триматися на рівні + 15...+ 20 градусів, на південному сході України буде трохи тепліше - +20...+ 24 градуси. В Одеській області, де синоптики прогнозують дощі вдень, термометри показуватимуть +17...+19.

Також українці відчуватимуть легкий вітер, потужність якого буде досягати максимум 5-10 метрів в секунду. У Києві п'ятниця, як і практично скрізь, буде сонячна і без дощу. Вдень сонечко тут прогріє до 18...+19 градусів.


До слова, до цього у своєму Facebook синоптик Наталка Діденко теж ділилася прогнозом погоди на 21 травня. За її словами, у більшості областей опади дійсно малоймовірні, лише місцями на Заході, а також у Вінницькій та Одеській можуть пройти локальні грозові дощі.

Зате в суботу, 22 травня, в Україні вже всюди буде світити сонце, без жодних винятків. Іншими словами, дощі остаточно відступлять і буде спека.

Раніше "Hyser" писав про те, що піщана буря в Україні накрила ціле місто.

Також наш портал повідомляв, що стихія боляче вдарила по Україні.

Нагадуємо, що синоптик розповіла, коли в Україні закінчиться парад дощів.

Популярні новини зараз

Путін такого не очікував: російські військові масово труяться в Україні - почався справжній мор

Платне бронювання від мобілізації: скільки доведеться заплатити, щоб не боятися ТЦК – нові деталі

Kyivstar, Vodafone та Lifecell приготуватися: тепер почнуться штрафи через відключення світла

Вони розлітаються за кілька годин: рецепт лінивих пиріжків з капустою на сковорідці

Показати ще