Вчора свій день народження відзначив Олексій Завгородній, більш відомий як Позитив з групи «Время и Стекло». Артисту виповнилося 32 роки. З цим святом співака вирішив привітати його продюсер, колега і друг Потап. Однак, щось пішло не так.

"Леха! Ти завжди був самим стильним і талановитим серед усіх нас! 32-це зуба, це Шак в Орландо, 32-це супер вік! Ти молодий, гарячий,сексуальний, Будь!!!» - написав Потап у соцмережі, доповнивши вітальний пост чорно-білим знімком іменинника.

Коментатори знайшли таке рішення дивним. Оскільки чорно-біле фото і слово "був" в пості продюсера несе не вітальний, а скоріше траурний сенс. Багатьох ці деталі спантеличили, схвилювали і в результаті налякали. Фолловери припустили найгірше, - що з Позитивом сталося щось трагічне. На щастя, це не так.

Нагадаємо, Олексій Завгородній став відомий широкій публіці завдяки участі в групі "Время и Стекло", продюсером якої був Потап. Однак нещодавно дует Позитиву і Наді Дорофєєвої розпався - артисти вирішили далі працювати окремо. Надя тепер виступає сольно, а Олексій записує дуетні композиції з іншими артистами, наприклад, з групою MOZGI і Мішель Андраде.

Що стосується особистого життя артиста, то нещодавно він розлучився зі своєю дружиною, дизайнером Ганною Андрійчук-Завгородньою, з якою був разом більше 10 років. Олексій не любить поширюватися про своє особисте життя, але, здається, його серце вільне, що радує численну армію його прихильниць.

Популярні новини зараз

Румуни попросили Україну збивати російські дрони - сталося непорозуміння, але українці регочуть: "Член НАТО просить захистити..."

Морози, перший сніг та сльота: синоптик попередила, чи увірветься зимова погода цієї осені

Наталія Могилевська розповіла про проблеми із прийомною дочкою: не ходила, не їла, не говорила

Вони розлітаються за кілька годин: рецепт лінивих пиріжків з капустою на сковорідці

Показати ще

Раніше повідомлялося, що екс-колега позитиву Надя Дорофєєва була помічена на вулиці в неналежному вигляді.

Hyser також писав, що своїми сексапільними формами похвалилася прийомна дочка Потапа Наталія Горова.