Відома українська виконавиця Тіна Кароль поділилася загадковою публікацією в соцмережах.

Свого часу артистка вважалася чи не найскромнішою представницею українського шоу-бізу. Однак, судячи з усього, Кароль вирішила повністю змінити амплуа, почавши з'являтися на публіці в вельми зухвалих нарядах. Також Тіна стала погоджуватися на відверті фотосесії, не боячись оголити якусь частину свого тіла.

Тіна Кароль показала, як грає під ковдрою, фото: Instagram.com/tina_karol

Власне, після таких зовнішніх змін Тіни Кароль, фанати стали гадати, чи є у неї чоловік. Після спостережень вони прийшли до висновку, що у зірки може бути роман з молдавським співаком Даном Баланом.

Так, нещодавно Кароль висловилася з цього приводу, зазначивши, що її стосунки з Баланом були щирі і те, що відбувалося на "Голосі країни" і під час спільних виступів – її спільна історія з Даном. Крім того, вона натякнула на те, як буде далі - це вже їх "secret paradise".

Тіна Кароль нарешті прокоментувала стосунки з Даном Баланом, фото: РБК-Україна

Після цього Тіна Кароль поділилася в своїх Instagram Stories вельми інтимною публікацією, продемонструвавши гру тіней на стіні. При цьому сама артистка відображена, судячи з усього, без одягу, в ліжку.


Крім того, нещодавно Тіна Кароль викликала ажіотаж в мережі, поділившись кадрами з відвертої фотосесії. Поп-діва випустила власну колекцію хусток, яку представила на собі.

Раніше "Hyser" писав про те, що Тіна Кароль похвалилася тілом в порізаних шматках тканини.

Також наш портал повідомляв, що Тіна Кароль показала, як почала одягатися.

Нагадуємо, що Дан Балан нарешті розкрив карти з приводу відносин з Тіною Кароль.