Київлян попередили про те, що в чотирьох районах горда повністю відключать гарячу воду.

Для киян приготували чергову неприємну новину. Виявляється, що в місті планується відключення гарячої води в чотирьох районах. Це буде зроблено з 18 травня по 4 червня включно. "Київтеплоенерго"проведе гідравлічні випробування тепломереж. Гарячу воду відключать у чотирьох районах столиці.

Як повідомили в прес-службі КП, роботи розпочнуть у Голосіївському, Солом'янському, Печерському та Дарницькому районах.

Нагадаємо, що через карантин, який був введений на тлі поширення небезпечного коронавірусу, проведення гідравлічних робіт було перенесено на травень. Тепер же їх більше ніхто нікуди переносити не буде і багатьом людям весь цей час доведеться обходитися без гіркої води.

Відповідне рішення було прийнято столичною владою, бо через введення локдауна більшість жителів столиці працювали Дистанційно.

Безсумнівно, це великі незручності. Але ніхто не може нічого з цим вдіяти. Бо це планові роботи, які повинні бути виконані. Тому доведеться просто перетерпіти цей час. Поки ніякої інформації про те, що роботи з якихось причин можуть затягнутися-немає.

Популярні новини зараз

Морози, перший сніг та сльота: синоптик попередила, чи увірветься зимова погода цієї осені

Оля Полякова відмовилась розлучатись з чоловіком і розповіла чому: розмови заходили не раз

Як відчистити духовку від нагару та застарілого жиру без хімії: методи, які здивують ефектом

Вони розлітаються за кілька годин: рецепт лінивих пиріжків з капустою на сковорідці

Показати ще

Крім того, в Києві не так давно відразу в декількох районах міста сталися аварії на мережах. Це відбувається через їх перевантаження і несучасного технічного обслуговування. Адже не все обладнання вдалося на сьогодні повністю замінити. Але як запевняє місцева влада, що над цим питанням активно працюють.

Тому городянам залишається тільки чекати того моменту, коли всі комунікації будуть повністю замінені і приведені в повну працездатність.

Раніше Hyser писав про те, що киянам розповіли, коли в місті припиняться дощі, чекати залишилося зовсім не довго.

Також писали, що українцям готуються видавати пільгові квартири, відомо, кому пощастить найбільше.

Нагадаємо, що українцям назвали нові ціни на електроенергію.