Українські відпочивальники в Туреччині стали учасниками страшної дорожньо-транспортної пригоди

На жаль, від дорожньо-транспортних пригод немає захисту де б ти не знаходився. Так, двоє українських громадян, Олександр Попов і Анастасія Пришко в Туреччині потрапили в аварії, в результаті якої їх автомобіль перекинувся. Крім них, в автомобілі знаходилося ще двоє пасажирів. Про це повідомляє турецьке видання "Hürriyet".

Повідомляється, що дорожньо-транспортна пригода сталася в районі Кумафшари, в суботу, 15 травня. Водієві не вдалося впоратися з керуванням, через що автомобіль вилетів з дороги і перекинувся. На жаль, підсумком аварії стала загибель однієї людини-27-річного Олексія Попова. 28-дітня Анастасія Пришко отримала травми і опинилася в лікарні, разом з нею постраждало ще дві людини — Владислав Зыкран і Анастасія Несеренко, яка отримала дуже серйозні травми, що загрожують життю, тому її відправили в університет Памуккале.

Відомо, що Олександр Попов та Анастасія Пришко були парою, яка навчалася в інституті бізнесу, економіки та менеджменту СумДУ. У прес-службі освітнього закладу казано, що вони брали активну участь у житті студентського директорату інституту.

Нагадаємо, вчора, 17 травня, моторошна аварія сталася вже під Києвом, на Одеській трасі. Легковий автомобіль Renault Kangoo виявився затиснутий між легковим фурою і бетомішалкою, після чого перша на великій швидкості протаранила легковик, через що ту буквально розчавило.

Популярні новини зараз

Нова мобілізація та відстрочка: скільки діє "броня" від призову

Kyivstar, Vodafone та Lifecell приготуватися: тепер почнуться штрафи через відключення світла

Скільки тепер доведеться платити навіть за стару квартиру: що потрібно знати про нові податки

Вони розлітаються за кілька годин: рецепт лінивих пиріжків з капустою на сковорідці

Показати ще

При цьому дивно, що незважаючи на те, що автомобіль ніби перекрутили через м'ясорубку, через деякий час після аварії в мережі з'явилася інформація про те, що водій вижив і госпіталізований. Передбачуваною причиною аварії є те, що у вантажного автомобіля МАЗ відмовили гальма.

До цього інформаційний портал "Hyser" повідомляв, що у Польщі сталася ДТП за участю автобуса, в якому загинула українка.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що автолюбителів попередили про новацію щодо штрафів на українських дорогах.

Також "Hyser" писав, що у Хмельницькому сталася масштабна дорожньо-транспортна пригода, в якій є загиблі.