Шанувальники родини Філіпа Кіркорова останнім часом дуже переживають з приводу його батька. Ще б пак, у Мережі раз у раз з'являється безліч різних чуток, що Бедрос Кіркоров був госпіталізований і нібито опинився в реанімації у важкому стані.

Наприклад, 6 вересня 2024 року телеграм-канал Mash написав, що стан Бедроса Кіркорова різко погіршився, тому чоловікові провели операцію, після якої лікарі оцінюють його стан як тяжкий.

За їхніми словами, старший Кіркоров звернувся до лікарів за допомогою ще 31 серпня. Медики приїхали до нього додому та госпіталізували. У лікарні Бедроса обстежили та вирішили провести операцію для перевірки кардіостимулятора, який йому встановили минулого року, коли діагностували ішемічну хворобу серця та стенокардію напруги.

Стверджується, що зараз Кіркоров перебуває у люксовій палаті з усім можливим медобладнанням, зокрема для надання екстреної допомоги.

92-річний Бедрос Кіркоров відповів на чутки та заявив, що жодного втручання не було. Свій стан здоров'я батько музиканта назвав цілком нормальним. Він сказав, що перебуває вдома і почувається непогано.

Нагадаємо, що 2021-го чоловік переніс коронавірус, а на початку грудня того ж року був госпіталізований з пневмотораксом.

Популярні новини зараз

Огірки будуть до сильних заморозків незважаючи ні на що: чим підгодувати овоч для продовження плодоношення

Що потрібно поставити в льох, щоб овочі та консервація не псувалися до самої весни

Після концерту Дорофєєвої почалася стрілянина, українці звинувачують артистку: "Охорона Наді побила"

Лукашенко зробив гучну заяву щодо війни з Україною: мабуть щось відчуває

Показати ще

У червні 2024-го Бедрос Кіркоров знову почав ходити завдяки своїй доглядальниці. Тетяна підтримує моральний дух артиста та мотивує його щодня займатися тренуваннями та гімнастикою.

До речі, Філіп Кіркоров коментувати чутки про самопочуття та здоров'я батька не став. Він часто викладає у соціальні мережі пости, в яких ділиться музичними новинками та знімками з виступів. Так, напередодні замість того, щоб розповісти про батька, Філіп Кіркоров опублікував кадри з фестивалю "Нова хвиля".

Читайте також:

Завдяки Путіну росіяни почали жити у страху, відчувши війну в Курсі – карма у дії

ВСУ розбомбили ще одну колону в Курській області, Путін вважає за краще мовчати, але відео вже є

Відомий російський актор, зірка культових серіалів, закликав росіян припинити воювати в Україні.

Тривожний дзвіночок для Путіна: з радарів зник вертоліт із важливим чиновником та ще 20 пасажирами