Ретроградний Меркурій закінчився 28 серпня, але той же ретрограний Плутон продовжується. У вересні на нас також чекає початок коридору затемнень, що принесе чимало випробувань для всіх.

На щастя, як і в будь-якій іншій астрологічній небезпечній події, у Фортуни є свої улюбленці і у вересні без них не обійдеться. Які ж знаки Зодіаку відчують успіх сповна вже за кілька днів?

Гороскоп, зображення: Pinterest

Телець (20 квітня - 20 травня)

Для Тельців вересень обіцяє бути часом, наповненим можливостями та удачею. Планети сприятливо впливатимуть на представників цього знака, створюючи ідеальні умови для підвищення настрою та продуктивності. Навіть найсерйозніші труднощі не зможуть порушити їхню внутрішню гармонію. Астрологи радять Тельцям не боятися ризикувати та йти вперед без огляду. Цей місяць може стати для них відправною точкою у нове життя, в якому знайдеться місце для реалізації амбітних планів та пошуку нової мотивації.

Рак (22 червня - 22 липня)

Раки у вересні мають випробувати успіх відразу в кількох аспектах життя – як у професійній діяльності, так і в особистих відносинах. Їх успіх буде багато в чому обумовлений потужним припливом енергії, що допоможе подолати будь-які труднощі. Особливо успішним буде початок місяця, коли сильна і творча Венера вплине на представників цього знака. Вересень стане часом нових можливостей, будь то зміна роботи, відкриття бізнесу або важлива покупка.

Гороскоп удачі, фото: youtube.com

Популярні новини зараз

Війна в Україні не закінчиться ні цього року, ні наступного: європейський міністр оборони зробив страшну заяву

Тепер розпочнуться важкі часи: українців у Німеччині позбавляють статусу тимчасового захисту – що треба знати

Так вміли лише наші бабусі: рецепт корисних та смачних квашених помідорів на зиму

Взимку вона шикарно підходить під картоплю: рецепт пряного та малосольного оселедця по-корейськи

Показати ще

Терези (23 вересня - 22 жовтня)

Терези, мабуть, найщасливіші серед усіх знаків у вересні 2024 року. На них чекає безліч цікавих подій та приємних сюрпризів. Цей місяць принесе Терезам безліч нових зустрічей, несподіваних зльотів у роботі та бізнесі. Венера подарує їм не лише енергію, а й силу для тривалого підтримання високого життєвого тонусу. На початку осені зірки та планети допоможуть Терезам відокремити важливе від другорядного, дати позитивний імпульс, який підніме настрій і надихне на зміни на краще.

Читайте також:

Все піде коту під хвіст: три знаки Зодіаку, які зіткнуться з неприємностями цього тижня .

Потужні випробування через ретроградний Плутон у Козерозі з 4 вересня: знаки Зодіаку, яким не пощастить