Ретроградний Меркурій добігає кінця сьогодні, 28 серпня, а це означає, що всі ми трохи видихне, план гальмує проектів і відносин.

Але чи все так гладко? Адже 2024 рік не може бути таким простим просто тому, що він кармічний. Вже у вересні на нас чекає початок коридору затемнень, але відчувати всі ми його почнемо за кілька тижнів до цього. А також планета Плутон переходить на знак Козерога вже 4 вересня, що принесе серйозні випробування одразу декільком знакам Зодіаку.

Астрологи рассказали о неудачных днях для знаков Зодиака
Астрологи рассказали о неудачных днях для знаков Зодиака

Як підготуватися до випробувань

Ретроградні періоди, такі як нинішній транзит Плутона, — це час для переоцінки та доопрацювання вже розпочатих процесів. Можливо, старі проблеми знову спливуть, але це не означає, що ви рухаєтеся назад. Навпаки, це шанс завершити розпочате, щоб із новими силами увійти до майбутнього. Використовуйте цей час для аналізу та усунення слабких місць у своєму житті, щоб звільнитися від усього, що заважає вашому розвитку.

Гороскоп, зображення: Pinterest

Овен (21 березня - 19 квітня)

Овни, ваш десятий будинок кар'єри та соціального стану опиниться під впливом Плутона, що може призвести до значних змін у професійній сфері. Цей час змусить вас переглянути свої амбіції та цілі, а також обміркувати, чи справді обраний шлях відповідає вашим істинним прагненням. Можливі ситуації, коли вам доведеться боротися за своє місце під сонцем, але це також шанс для глибокого аналізу своїх кар'єрних планів. Подумайте, що вам дійсно важливо, і які кроки потрібно зробити, щоб досягти бажаного.

Популярні новини зараз

Лесю Нікітюк знайшли в кущах в рідному місті: "Гусінь мене не з'їсть"

Тепер повістка може прилетіти кожному: як зміниться мобілізація

Грядки подякують врожаєм: коли потрібно, а коли заборонено використовувати соду для городу

Вони розлітаються за кілька годин: рецепт лінивих пиріжків з капустою на сковорідці

Показати ще

Рак (22 червня - 22 липня)

Для Раків Плутон повернеться до сьомого дому, який відповідає за партнерські відносини. У цей період можуть випливти старі конфлікти та невирішені питання, які були відкладені в довгу скриньку. Це час, коли вам доведеться переглянути свої стосунки з оточуючими і, можливо, попрощатися з тими, хто тягне вас назад. Використовуйте цей період для позбавлення від токсичних зв'язків та зміцнення здорових відносин, щоб зробити своє життя більш гармонійним.

Зодиак, фото: скриншот You Tube

Терези (23 вересня - 22 жовтня)

Плутон активує четвертий будинок Терезів, пов'язаний з будинком та родиною. Внутрішні конфлікти та старі сімейні питання можуть знову вийти на поверхню, вимагаючи вашої уваги та вирішення. Можливо, настав час переоцінити свої сімейні стосунки, щоб створити стабільніше та безпечніше середовище. Будьте готові до того, що вам доведеться зіткнутися з важкими рішеннями, але пам'ятайте, що це крок до створення більш міцних та здорових сімейних зв'язків.

Козоріг (22 грудня - 19 січня)

Для Козорогів Плутон знову увійде до першого будинку, який відповідає за особистість та самоідентифікацію. Це час особистої трансформації, коли старі проблеми та невирішені питання можуть знову вийти на перший план. Можливо, вам доведеться переглянути свої уявлення про себе та свої цілі, щоб звільнитися від застарілих стереотипів і прийняти нову версію себе. Цей період може бути непростим, але він дасть вам можливість переосмислити своє місце у світі та підготуватися до нового етапу життя.

Гороскоп. Фото: скріншот Youtube-відео

Читайте також:

Ці чоловіки змінюватимуть після 42 років: знаки Зодіаку, яким потрібна різноманітність під час кризи.

Названо знаки Зодіаку з найжорстокішим характером: "темний бік" ні перед чим не зупиниться.

Навіть Скорпіони так не вчинять: який знак Зодіаку найтоксичніший у дружбі.