Любити себе – це дуже важливо у сучасному світі. але в деяких це доходить до крайнощів і тоді людина стає нарцисом, з відсутньою емпатією, поверхневим мисленням та авторитарною поведінкою.

Щоправда, ще це залежить і від місяця народження, адже є знаки Зодіаку, які більш схильні до нарцисизму, ніж інші. Хто ж ці знаки і як з ними робити без шкоди собі?

Знаки Зодіаку

Лев (23 липня - 22 серпня)

На першому місці серед нарцисичних знаків зодіаку – Лев. Це не дивно, адже кожен, хто знайомий із представником цього знака, зауважує його впевненість у собі. Сонце, що керує Левом, наділяє його харизмою та почуттям власної величі. Як головна зірка в космічній ієрархії, Сонце символізує Лева, який вважає, що всі довкола створені для задоволення його бажань. Леви впевнені, що вони розумніші, привабливіші і харизматичніші за інших. Проте їхня впевненість часто проявляється у доброзичливій формі — Лев із задоволенням ділиться порадами та допомагає оточуючим, залишаючись позитивним та відкритим. Перебувати поруч із таким Левом — одне задоволення, поки ви не почнете конкурувати з ним. Лев не терпить суперництва і може стати токсичним та зарозумілим, якщо його самооцінка постраждає.

Козеріг (22 грудня - 19 січня)

Козеріг, зображений у вигляді гірського цапа, символізує силу, завзятість та прагнення до вершин. Цей знак досягає своєї мети через наполегливу працю, що піднімає його самооцінку нового рівня. Козероги впевнені у своїй перевагі, але не хизуються порожніми досягненнями. Для Козерога важливіше побудувати успішну кар'єру або заснувати компанію, аніж приділяти увагу сімейним цінностям. Ця орієнтація на матеріальні успіхи може призводити до сімейних конфліктів, оскільки Козероги часто виявляють холодність та відстороненість. В основі їхньої поведінки лежить внутрішня невпевненість, через яку вони прагнуть довести собі та оточуючим свою цінність.

Гороскоп, зображення: Pinterest

Популярні новини зараз

Як часто і навіщо перезавантажувати смартфон: ви здивуєтеся, як це корисно

Місячне затемнення та кардинальні зміни: 4 знаки Зодіаку, яких незабаром занесе на повороті

Так вміли лише наші бабусі: рецепт корисних та смачних квашених помідорів на зиму

Краще зробити запаси, щоб потім не шкодувати: що буде з цінами на картоплю, капусту та інші овочі

Показати ще

Водолій (20 січня - 18 лютого)

З дитинства Водолії відчувають свою винятковість. Вони мають нестандартне мислення, інтереси в різних сферах життя і безліч талантів. Ці якості мають їхню впевненість у своїх силах, але не обов'язково ведуть до нарцисизму. Справжня зарозумілість Водолія проявляється у відносинах з близькими людьми. У таких ситуаціях він може критикувати, принижувати та викликати почуття ревнощів у партнера, особливо якщо відчуває, що його свобода під загрозою. Для Водолія свобода — найвища цінність, тому він може роками жити один, уникаючи зобов'язань. Коли хтось посягає на його свободу, Водолій починає відштовхувати людину, демонструючи, що вона недостатньо гарна для спілкування з нею. Як істинний нарцис, Водолій холодний і байдужий до почуттів інших, часто не розпізнаючи власних емоцій.

Спілкування з представниками цих знаків потребує розуміння та терпіння. Леву варто дозволяти сяяти, але не конкурувати з ним. З Козерогом важливо визнавати його досягнення, не торкаючись його внутрішніх страхів. Водолію найкраще дати необхідну свободу і не намагатися його обмежувати.

Читайте також:

Ваша дитина виросте генієм: пари знаків Зодіаку, у яких народжуються надлюди.

4 знаки Зодіаку, які можуть легко вдатися до зради: хто вони і що їх на це штовхає.