16 серпня було знято ембарго на огляди Black Myth: Wukong, нової екшен-ігри, натхненної китайською міфологією та займає перше місце у списках бажань Steam.

Очікування були високими, враховуючи вражаючі трейлери ігрового процесу, і, на щастя, гра значною мірою виправдовує ажіотаж, хоча має деякі недоліки.

В даний час Black Myth: Wukong має оцінку Metacritic 82 зі 100 на основі майже 50 оглядів. Більшість позитивні, більшість із них перебувають у зеленій зоні. Однак кілька видань дали грі оцінку лише 60/100, що вплинуло на її загальний середній бал.

Похвальні аспекти:

У грі представлені захоплюючі та візуально приголомшливі битви з босами, які тримають гравців у напрузі.

Бої добре продумані, а унікальна можливість перетворюватися на інших персонажів додає глибину та різноманітність ігрового процесу.

Популярні новини зараз

Морози, перший сніг та сльота: синоптик попередила, чи увірветься зимова погода цієї осені

Заморозки вже не за горами: коли зміниться погода по всій Україні

Вони розлітаються за кілька годин: рецепт лінивих пиріжків з капустою на сковорідці

Взимку вона шикарно підходить під картоплю: рецепт пряного та малосольного оселедця по-корейськи

Показати ще

Багато оглядачів хвалили гру за її приголомшливі візуальні ефекти, а деякі навіть називали її «однією з найкрасивіших ігор».

Оповідання захоплююче, а ігровий світ — це радість для дослідження, наповнений секретами, які чекають на своє розкриття.

Незважаючи на складність, гра не така сувора, як Elden Ring або інші ігри From Software, натомість її порівнюють із сучасною серією God of War.

Black Myth: Wukong

Критика:

Деякі оглядачі вважають дизайн рівнів «дратівливим», а в деяких локаціях складно орієнтуватися.

Є скарги на відсутність різноманітності ворогів, особливо у другій половині гри.

Гравці можуть зіткнутися з помітними «стрибками» складності, через що певні сегменти здаються значно складнішими за інші.

Багато оглядачів згадали, що в грі є деякі проблеми з оптимізацією. Хоча ці проблеми не критичні, гравцям, можливо, доведеться знизити налаштування, щоб насолодитися плавнішим ігровим процесом.

Black Myth: Wukong — амбітна екшен-RPG, заснована на китайській міфології та натхненна класичним романом XVI століття «Подорож на Захід». Гра розповідає про пригоди Обраного, який стикається з численними випробуваннями та розкриває секрети великої легенди.

Читайте також:

"Мафія 3" переплюне GTA 6? Легендарна гра Mafia повертається із крутою новинкою

Розробники STALKER 2: Heart of Chornoby показали відкритий світ довгоочікуваної гри: пориньте в сагу хорору