Ніхто не стане сперечатися, що американська актриса, співачка, танцівниця, модельєр, продюсер і бізнес-вумен Дженніфер Лопес у свої 53 роки виглядає як багато двадцятирічних. Дженніфер упевнена, що цифри у паспорті нічого не означають. На її думку, важливо те, чи любить жінка себе, чи ні, хоче вона бути здоровою та красивою – чи їй це не важливо. І схоже, що таку установку життя знаменитості дала її мати.

І справді, днями Дженніфер Лопес та її 77-річна мама Гваделупе були помічені у розкішному ресторані пізніх сніданків Sadelle's у Нью-Йорку.

На виході із закладу обох жінок оточили шанувальники та папараці. Зірка фільму "Моє піратське весілля" Дженніфер Лопес навіть погодилася сфотографуватися з деякими прихильницями її таланту, проте актриса весь час тримала свою маму за руку.

77-річна мама знаменитості виглядала приголомшливо. І справді, Гваделупе Родрігес, незважаючи на поважний вік, схоже, не збирається здаватися старості. Жодних зморшок і човгання ходи — жінки з цього сімейства безперечно знають секрет вічної молодості.

"Ти уособлення молодості та вічності у будь-якому віці", - навіть якось зверталася Лопес до мами в соцмережах.

Популярні новини зараз

Нова мобілізація та відстрочка: скільки діє "броня" від призову

Платне бронювання від мобілізації: скільки доведеться заплатити, щоб не боятися ТЦК – нові деталі

"Нова" мобілізація: що загрожує українцям, які виїхали за кордон

Здивуйте своїх близьких такою смакотою: рецепт картоплі по-єврейськи, фаршированої м'ясом

Показати ще

Мама знаменитості обрала для виходу у світ вузькі класичні чорні штани, шкіряні шльопанці від відомого бренду, фіолетову блузу та вільного крою шкіряний піджак. Її образ завершили дорогоцінні сережки та брендова сумочка світлого відтінку.

А ось Дженніфер Лопес для ланчу з мамою обрала звужені штани, кофту, що облягає, трендовий пояс, який підкреслив її вузьку талію, нюдові босоніжки та об'ємний тренч, ніби взятий у гардеробі чоловіка. Її образ завершила стильна сумочка, золоті сережки та сонцезахисні окуляри.

Нагадаємо, що батьки артистки Дженніфер Лопес - пуерторіканці Гваделупе та Девід Лопес. У житті їм довелося чимало трудитися, щоб діти змогли здобути хорошу освіту та путівку в життя. Зараз зіркова дочка ні в чому не відмовляє найближчими, але були часи, коли стосунки Дженніфер та Гваделупе складалися дуже непросто.

Читайте також:

Ніколи цього не робіть: які речі краще не купувати у секонд-хенді. Будуть великі проблеми

Відчує кожен українець: тарифи на воду суттєво зміняться

Путін такого не очікував: чергове вогняне пекло в Росії. Такого не було за всю історію. Відео