Стало відомо, що не відбулися у Заполяр'ї заплановані раніше концерти російської естрадної співачки та лауреата премій "Шансон року" Олени Ваєнгі.

Так, в офіційній групі артистки в соцмережі "ВКонтакте" 28 квітня з'явилося повідомлення, що у Мурманській області на невизначений термін перенесено три концерти виконавиці. Йшлося про виступ Ваєнги в Апатитах 28 квітня, у Мончегорську 29 квітня, а також 30 квітня у Мурманську.

"Концерти переносяться через хворобу артистки. Дати переносів будуть повідомлені найближчим часом! Пробачимо вибачення за доставлені незручності", — сказано в повідомленні.

Про свою недугу Олена Ваєнга повідомила і в особистому блозі. Виконавиця хіта "Желаю" заявила, що серйозно здала фізично і найбільше хвороба вдарила по голосу знаменитості.

"Пробачте мені, будь ласка, дорогі глядачі. Я знову захворіла. Співати неможливо...
Ми переносимо Апатити, Мончегорськ та Мурманськ. Через 3-4 дні ми зрозуміємо і озвучимо дати перенесення. Сподіваюся на розуміння. Вибачте ще раз", - звернулася зірка до свого глядачеві.

Нагадаємо, що у 2023 році це вже вдруге, коли Олена Ваєнга скасовує свої концерти. Так, у лютому співачка оголошувала про відміну своїх виступів відразу в шести містах Росії: Єсентуках, Краснодарі, Ростові, Воронежі, Таганрозі та Липецьку. Виною тому був ларингіт.

Популярні новини зараз

Kyivstar, Vodafone та Lifecell приготуватися: тепер почнуться штрафи через відключення світла

Скільки тепер доведеться платити навіть за стару квартиру: що потрібно знати про нові податки

Наталія Могилевська розповіла про проблеми із прийомною дочкою: не ходила, не їла, не говорила

Так вміли лише наші бабусі: рецепт корисних та смачних квашених помідорів на зиму

Показати ще

Читайте також:

Не вийшов із бою: обірвалося життя онука відомого українського художника

Не стало зірки культового фільму "Міцний горішок"

Не вийшов із наркозу: під час операції не стало відомого актора. Був зовсім молодий