Багато хто пам'ятає скандал 2021 року на премії Муз-ТВ 20/21, коли Філіп Кіркоров і блогер Давид Манукян прийшли на захід в образах молодят, а тиктокер Данила Мілохін з'явився на червоній доріжці в наряді, що складався з половини жіночої сукні та половини чоловічого костюма. Ще б пак, тоді в Роскомнагляді побачили явну пропаганду ЛГБТ і за рішенням суду телеканал "Муз-ТВ" виплатив штраф у розмірі мільйон рублів за гей-пропаганду. Це, схоже, так нічого Кіркорова не навчило.

Так, пильні росіяни у виступі Філіпа Кіркорова в Санкт-Петербурзі побачили ЛГБТ-пропаганду. Вся справа в тому, що під час одного зі своїх виступів, артист-путініст вліз на свого танцюриста, імітуючи непристойні рухи тіла.

До Генпрокуратури та Роскомнагляду вже звернувся з цим питанням юрист Максим Суров. Чоловік заявив, що Кіркоров є кумиром для багатьох, і на тому шоу могли бути присутні сім'ї з дітьми.

Автор заяви пояснив, що просить перевірити співака Філіпа Кіркорова на предмет порушення законодавства про заборону ЛГБТ-пропаганди і дати оцінку поведінці музиканта, який закинув ногу на артиста кордебалета і пізніше обійняв його.

На думку чоловіка, ці дії можна вважати пропагандою одностатевих стосунків.

Юрист вважав, що вважає достатнім покаранням за подібні публічні дії 14 діб адміністративного арешту.

Популярні новини зараз

Про це вам ніхто не розповість: закопайте восени лавровий лист у город, і ви здивуєтеся

Морози, перший сніг та сльота: синоптик попередила, чи увірветься зимова погода цієї осені

Kyivstar, Vodafone та Lifecell приготуватися: тепер почнуться штрафи через відключення світла

Оля Полякова відмовилась розлучатись з чоловіком і розповіла чому: розмови заходили не раз

Показати ще

До речі, нещодавно, на Великдень, у Санкт-Петербурзі було скасовано концерт Філіпа Кіркорова. Однією із причин рішення називали його старий концерт, під час якого співак застрибнув на хрест.

Зазначимо, що адвокат співака Кіркорова Олександр Добровинський упевнений, що наглядові органи відмовляться перевіряти Кіркорова.

"Я думаю, що відмовлять, я впевнений. А де, в чому вона?" — прокоментував правозахисник відеозапис із концерту Кіркорова.

Нагадаємо, 5 грудня 2022 року президент Росії Володимир Путін підписав пакет законів про заборону пропаганди ЛГБТ, зміни статі та педофілії. За порушення заборони пропаганди нетрадиційних сексуальних відносин росіянам тепер загрожує штраф 50-400 тис. рублів, компаніям - від 800 тис. до 5 млн рублів.

Читайте також:

Не любить спідню білизну: донька Віри Брежнєвої показала, як пустує на природі

Готуйтеся до великого успіху: названо 6 знаків Зодіаку, яким пощастить на вихідних

Щось уже починається: за загадкових обставин не стало друга Лукашенка