Алекс Топольський, герой реаліті-шоу "Холостяк-12", не порозумівся з переможницею Катею Лозовицькою. Після розриву стосунків, Алекс Топольський вирушив на Балі, де знайшов своє нове кохання.

Незважаючи на те, що Алекс Топольський не розкриває ім'я своєї обраниці та приховує її обличчя за допомогою смайликів на фотографіях, Алекс Топольський не міг утриматися від того, щоб не похвалитися своїм романтичним побаченням у соціальних мережах. Докладніше про це інформує сайт Апостроф .

Алекс Топольський розповів своїм передплатникам у Instagram про "незабутнє" побачення зі своєю новою дівчиною. Алекс Топольський провів дівчину до моря, купив їй квіти, пригощав її устрицями у гарному ресторані і, нарешті, вони насолоджувалися гарними краєвидами та спілкуванням на березі моря. Алекс Топольський також не забув відзначити, що вони зустрічаються вже понад два місяці.

Про свою обраницю Алекс Топольський говорить лише втішні слова. Алекс Топольський цінує її доброту, щирість, цілеспрямованість та красу як зовнішню, так і внутрішню. Дівчина, якій 23 роки і яка є дизайнером і має власний бренд спідньої білизни, є світлою та привабливою людиною, яка привернула увагу Алекса Топольського з першого погляду та першого діалогу.

Загалом, хоча Алекс Топольський не ділиться багатьма подробицями про свою нову дівчину, Алекс Топольський виглядає дуже щасливим та закоханим, і сподівається на те, що їхні стосунки продовжуватимуться успішно та довгостроково.

Скріншот із сайту Апостроф

Популярні новини зараз

Морози, перший сніг та сльота: синоптик попередила, чи увірветься зимова погода цієї осені

Платне бронювання від мобілізації: скільки доведеться заплатити, щоб не боятися ТЦК – нові деталі

А в росії так можна? У Лівані в злочинців вибухнули телефони, кухонні прилади та навіть машини

Лукашенко зробив гучну заяву щодо війни з Україною: мабуть щось відчуває

Показати ще

Скріншот із сайту Апостроф

Скріншот із сайту Апостроф

Скріншот із сайту Апостроф

Скріншот із сайту Апостроф

Читайте також: