Необхідні продукти:

  • цвітна капуста - 1 великий качан;
  • сир 150 грам.

ДЛЯ СОУСУ : ОЛІЯ - 50 ГРАМ ЧАСНИК - 1 ЗУБЧИК МУКА - 1 Їдальня ЛОЖКА З ГІРКОЮ МОЛОКО : ГІРЧКА МОЛОКО :

Цвітна капуста для цього рецепту потрібна свіжа, але можна використовувати і заморожену - тільки в такому випадку потрібно розморозити і злити рідину.

На самому початку цвітну капусту миємо, видаляємо великі качан і розбираємо на дрібні суцвіття. Далі її потрібно відварити в трохи підсоленій воді, після чого відкинути на друшляк і трохи остудити.

Сир натріть на великій тертці.

На сковороду викладаємо вершкове масло та столову ложку борошна. Включаємо невеликий вогонь і ретельно перемішуємо олію з борошном, щоб не було грудочок.

Популярні новини зараз

Не пропусти: шалений зорепад Оріоніди 2025 обвалить нічне небо України, коли дивитись

Путін читав Трампу історію Стародавньої Русі, Дональд мало не вийшов: що насправді діялося на Алясці

"Я не буду ведучим у цьому сезоні": Григорій Решетеник розповів про росіянина на шоу "Холостяк"

Такої ціни не чекали: що чекає на українців із газовими платіжками з 1 листопада

Показати ще

Не знімаючи сковороду з вогню, поступово вливаємо молоко і перемішуємо соус до загусання. Солимо за смаком. Він мав по консистенції як негуста сметана.

Відварену цвітну капусту викладаємо у форму для запікання. Наливаємо у форму трохи бульйону чи води – буквально 40-50 грам.

Читайте також:

Порізана картопля з фаршем: рецепт ситного сніданку на всю родину

Додаємо сир та ковбаску: незвичайний рецепт "дачних голубців"

Ласощі до чаю: як зробити солодкі цукати з гарбуза. Рецепт