Гучне розлучення було завершено влітку 2020 року. Причина точно не називається, але Вікіпедія каже, що причиною стало домашнє насильство з боку Павла Прилучного.

І ось через два роки, у серпні 2022 року Павло Прилучний знову одружився. Його обраницею стала актриса Зепюр Брутян. Після гучного весілля актора, в мережі почали говорити про реакцію Агати Муценцієце на таку важливу подію. Адже не було ні істерик, ні скандалів, нічого.

Але на майданчику YouTube вийшло велике інтерв'ю Агати Муценцієце, яке вона дала Юлії Меньшової. Там актриса дала багато відповідей на найжорсткіші питання щодо її стосунків із Павлом Прилучним.

Муценцієце розповіла про причини розлучення, уточнивши, що вони просто не зійшлися в характері, що вони мали різні погляди на життя, різне виховання. При цьому актриса зазначила, що Прилучний вважає її дурною, не сприймає її поради щодо дітей. У той же час, знаменитість промовилася, що колишній чоловік буває дуже агресивним до неї.

Муценцієць зазначила, при всьому поганому, що було в сім'ї, вони з екс-чоловіком залишилися в непоганих відносинах. Прилучний забирає дітей кожні вихідні до себе, і діти чудово ладнають із новою дружиною тата.

Читайте також:

Популярні новини зараз

Морози, перший сніг та сльота: синоптик попередила, чи увірветься зимова погода цієї осені

Платне бронювання від мобілізації: скільки доведеться заплатити, щоб не боятися ТЦК – нові деталі

"Нова" мобілізація: що загрожує українцям, які виїхали за кордон

Вони розлітаються за кілька годин: рецепт лінивих пиріжків з капустою на сковорідці

Показати ще