Народна артистка України Камалія 19 років тому вийшла заміж за пакистанського мільярдера Мохаммада Захура. Ніхто й не підозрював, що співачка має роман зі східним багатієм.

Сама Камалія, справжнє ім'я якої Наталя, ніколи особливо не говорила про те, як вона познайомилася зі своїм чоловіком. Адже не лестить такій вродливій жінці ділитися своїми секретами щодо спокуси та зваблення.

Але кожна добра родинна таємниця рано чи пізно знаходить свого слухача, і Камалія вирішила, що настав час розповісти шанувальникам цю маленьку романтичну історію. Про це інформує Главред .

Музична виконавиця в період знайомства з майбутнім чоловіком перебувала у депресії через болісний вихід із попередніх стосунків. І тоді, бачачи якою розбитою та нещасною була співачка, її добрий знайомий запропонував їй відвідати разом з ним вечерю для багатих та впливових чоловіків.

На цій вечері співачка була єдиною жінкою. Коли присутні дізналися, що вона співачка, то одразу запропонували їй заспівати. Під час свого сольника Камалія звернула увагу на Захура і на те, як він світився від насолоди голосом співачки. Та й до цього чоловік здався їй найвиднішим з усіх. Це було кохання з першого погляду.

Далі було побачення і розпочався бурхливий роман. Закохані вирішили не зволікати з весіллям і практично відразу одружилися.

Популярні новини зараз

Путін такого не очікував: російські військові масово труяться в Україні - почався справжній мор

Це просто блаженство під картоплю: рецепт маринованого малосольного оселедця по-голландськи - це потрібно спробувати

У жодному разі не викидайте горіхову шкаралупу у сміття: 4 способи використати її на городі

Вони розлітаються за кілька годин: рецепт лінивих пиріжків з капустою на сковорідці

Показати ще

Читайте також: