Ні для кого не секрет, що ще в перші дні вторгнення російських військ на Україну відомий російський гуморист і телеведучий Євген Петросян публічно підтримав рішення Путіна про "спецоперацію". Зараз же 76-річний кремлівський блазень взагалі мотивує росіян помирати в чужій країні.

Так, на своїй сторінці у Instagram Євген Петросян опублікував вірш, яким закликав росіян не боятися мобілізації. Також він прикріпив фото, на якому позував у шоломі танкіста.

Варто також зазначити, що дружина Євгена Петросяна Тетяна Брухунова теж усіма руками та ногами виступає за мобілізацію до РФ. Вона не розуміє, чому нині багато хто не хоче "боротися за батьківщину", як це було 1941-го.

Тетяна у своєму Instagram написала, що зараз "життя перевіряє росіян на силу волі, мужність, уміння чи невміння нести відповідальність не лише за себе, приймати непрості рішення вчасно".

Зазначимо, що нещодавно Євген Петросян про війну з Україною заявив таке: комік готовий вирушити на український фронт, щоб воювати на боці армії Путіна. Артист зібрався піднімати бойовий дух солдатів, які атакують Україну.

Петросян, до речі, має навіть прогноз щодо війни в Україні. Артист запевняє, що він вірить у перемогу Росії. Тобто, на думку гумориста, всі цілі так званої спецоперації будуть виконані.

Популярні новини зараз

Румуни попросили Україну збивати російські дрони - сталося непорозуміння, але українці регочуть: "Член НАТО просить захистити..."

У жодному разі не викидайте горіхову шкаралупу у сміття: 4 способи використати її на городі

Оля Полякова відмовилась розлучатись з чоловіком і розповіла чому: розмови заходили не раз

Наступного року виноситимете врожай тазиками: чим підгодувати грядки з помідорами восени

Показати ще
Читайте також: У Росії почали палити військкомати та адміністрації після "путінської мобілізації"

Мобілізація в Росії: люди вже вистрибують із вікон військкоматів. Все йде за планом?

Поліція почала затримувати своїх співробітників на мітингу проти мобілізації. Крах Кремля. Відео