Вишуканий образ першої леді України Олени Зеленської в Нью-Йорку на саміті HeForShe зачарував користувачів мережі. Вони зауважили, що дружина очільника країни мала дуже елегантний вигляд, а її дизайнер добре постарався над вбранням.

Відповідні коментарі з'явилися під фото Олени Зеленської в Instagram. Для того, щоб поговорити про жінок в умовах війни, вона обрала стриманий та жіночний костюм.

Перша леді України поспілкувалася з поважними високопосадовцями в лаконічному чорно-білому костюмі-двійці. Брюки, розширені донизу, вдало поєднувалися з такими ж рукавами-кльош.

Родзинкою образу став великий білий комірець, на якому виднілася мінімалістична брошка. На ногах в українки були прості білі туфлі на підборах, а волосся вона вклала в легкі локони.

"На саміті обговорюють актуальні питання, що стосуються рівності, але ми в Україні не маємо часу дискутувати. В умовах війни ми мусимо рішуче діяти. Тож я запитала кожного присутнього в залі − а там були представники з усього світу − про те, що хвилює наших жінок", – розповіла Олена Зеленська.

Попри потужну промову, користувачі мережі оцінили також офіційний образ, який багатьом із них сподобався.

Популярні новини зараз

Нова мобілізація та відстрочка: скільки діє "броня" від призову

У жодному разі не викидайте горіхову шкаралупу у сміття: 4 способи використати її на городі

Морози, перший сніг та сльота: синоптик попередила, чи увірветься зимова погода цієї осені

Як відчистити духовку від нагару та застарілого жиру без хімії: методи, які здивують ефектом

Показати ще

"Яка в нас красива перша леді", "Дуже елегантна", "Пишаємося нашою витонченою леді", "Дуже гарна", "У вашої першої леді чудовий дизайнер", "Витончена та вишукана", – йдеться в повідомленнях.

Читайте також: У Росії почали палити військкомати та адміністрації після "путінської мобілізації"

Мобілізація в Росії: люди вже вистрибують із вікон військкоматів. Все йде за планом?

Поліція почала затримувати своїх співробітників на мітингу проти мобілізації. Крах Кремля. Відео