Складові:
- заморожені пельмені – 500 г;
- цибуля ріпчаста (невелика) – 1 шт;
- часник – 2 зубчики;
- свіжа зелень – невеликий пучок;
- рослинна олія – 40 мл;
- вершкове масло – 60 г;
- томатна паста – 1 ст.л (або томати у власному соку, або свіжі помідори);
- сметана - 300 гр.
На сковороду з високими бортами потрібно влити олію, а коли вона злегка розігріється, додати вершкове масло і розжарити суміш до кипіння.
Далі всипаємо в розпечену олію заморожені пельмені та зменшуємо вогонь до середнього. Відразу потрібно перемішати вміст сковороди, щоб усі вироби обволоклися маслом.
Увага! Смажити потрібно лише заморожений продукт, інакше пельмені злипнуться у сковороді між собою.
Обсмажуємо 2,5 хвилин пельмені на великому вогні, щоб вони підрум'янилися, а потім додаємо дрібно нарізану одну цибулину.
Через 1,5 хвилини додаємо дрібно нарізаних два зубчики часнику.
Гороскоп на листопад-2025: що чекає на кожен знак Зодіаку і чого варто побоюватися, важливі поради всім
6 тисяч - і тебе не чіпають: з Ради зробили гучну заяву про мільярдну корупцію навколо мобілізації і ТЦК
Листопад із сюрпризом: в Україну повертається спека до +21°C, синоптики обіцяють "друге бабине літо"
Зірки включають режим достатку: гроші потечуть рікою до цих 4 знаків Зодіаку
Ще через 1,5 хвилини додаємо томатну пасту та сметану. Сіль та чорний перець додаємо за смаком, можна додати улюблені спеції, наприклад хмелі-сунелі, паприку, куркуму, це вже кому що подобається, перемішуємо, накриваємо кришкою та залишаємо гасити на повільному вогні 5 хвилин.
Читайте також:
Збиваємо яйце разом із рисом: як приготувати незвичайну забуту страву. Рецепт
Як засолити найсмачнішу капусту на зиму. Старовинний рецепт
Як приготувати ранкову "Шакшуку": рецепт швидкого сніданку від Євгена Клопотенка
