Складові:

  • заморожені пельмені – 500 г;
  • цибуля ріпчаста (невелика) – 1 шт;
  • часник – 2 зубчики;
  • свіжа зелень – невеликий пучок;
  • рослинна олія – 40 мл;
  • вершкове масло – 60 г;
  • томатна паста – 1 ст.л (або томати у власному соку, або свіжі помідори);
  • сметана - 300 гр.

На сковороду з високими бортами потрібно влити олію, а коли вона злегка розігріється, додати вершкове масло і розжарити суміш до кипіння.

Далі всипаємо в розпечену олію заморожені пельмені та зменшуємо вогонь до середнього. Відразу потрібно перемішати вміст сковороди, щоб усі вироби обволоклися маслом.

Увага! Смажити потрібно лише заморожений продукт, інакше пельмені злипнуться у сковороді між собою.

Обсмажуємо 2,5 хвилин пельмені на великому вогні, щоб вони підрум'янилися, а потім додаємо дрібно нарізану одну цибулину.

Через 1,5 хвилини додаємо дрібно нарізаних два зубчики часнику.

Популярні новини зараз

Ваша відстрочка під загрозою: що треба встигнути зробити до 7 серпня, аби не потрапити під мобілізацію

Масло дорожче, ніж у Польщі: чому українці платять за їжу більше, ніж європейці

Путін зник, але ніхто не помітив: хто насправді керує Росією. вражаюча правда

Навіть мізерні пенсії стануть розкішшю в Україні: що готує влада

Показати ще

Ще через 1,5 хвилини додаємо томатну пасту та сметану. Сіль та чорний перець додаємо за смаком, можна додати улюблені спеції, наприклад хмелі-сунелі, паприку, куркуму, це вже кому що подобається, перемішуємо, накриваємо кришкою та залишаємо гасити на повільному вогні 5 хвилин.

Читайте також:

Збиваємо яйце разом із рисом: як приготувати незвичайну забуту страву. Рецепт

Як засолити найсмачнішу капусту на зиму. Старовинний рецепт

Як приготувати ранкову "Шакшуку": рецепт швидкого сніданку від Євгена Клопотенка