Складові:

  • заморожені пельмені – 500 г;
  • цибуля ріпчаста (невелика) – 1 шт;
  • часник – 2 зубчики;
  • свіжа зелень – невеликий пучок;
  • рослинна олія – 40 мл;
  • вершкове масло – 60 г;
  • томатна паста – 1 ст.л (або томати у власному соку, або свіжі помідори);
  • сметана - 300 гр.

На сковороду з високими бортами потрібно влити олію, а коли вона злегка розігріється, додати вершкове масло і розжарити суміш до кипіння.

Далі всипаємо в розпечену олію заморожені пельмені та зменшуємо вогонь до середнього. Відразу потрібно перемішати вміст сковороди, щоб усі вироби обволоклися маслом.

Увага! Смажити потрібно лише заморожений продукт, інакше пельмені злипнуться у сковороді між собою.

Обсмажуємо 2,5 хвилин пельмені на великому вогні, щоб вони підрум'янилися, а потім додаємо дрібно нарізану одну цибулину.

Через 1,5 хвилини додаємо дрібно нарізаних два зубчики часнику.

Популярні новини зараз

Скрізь цю стіну ще треба пробитися: 5 найхолоднокровніших знаків Зодіаку, емоції яких важко дізнатись

У жодному разі не викидайте горіхову шкаралупу у сміття: 4 способи використати її на городі

Скільки тепер доведеться платити навіть за стару квартиру: що потрібно знати про нові податки

Так вміли лише наші бабусі: рецепт корисних та смачних квашених помідорів на зиму

Показати ще

Ще через 1,5 хвилини додаємо томатну пасту та сметану. Сіль та чорний перець додаємо за смаком, можна додати улюблені спеції, наприклад хмелі-сунелі, паприку, куркуму, це вже кому що подобається, перемішуємо, накриваємо кришкою та залишаємо гасити на повільному вогні 5 хвилин.

Читайте також:

Збиваємо яйце разом із рисом: як приготувати незвичайну забуту страву. Рецепт

Як засолити найсмачнішу капусту на зиму. Старовинний рецепт

Як приготувати ранкову "Шакшуку": рецепт швидкого сніданку від Євгена Клопотенка