Те, що вдалося втілити в життя цій тендітній жінці – здолає не кожен. Ще б пак, протягом одного місяця вона здобула два великі досягнення - стала переможницею "Голосу країни-9" і стала Заслуженою артисткою України. Після цього вона щиро вважала, що всі неприємності залишилися в минулому разом із дуже важкою вагітністю та хворобливим розлученням. Ось лише доля мала свої плани.

Як виявилось, майже рік тому діагностували онкологію. Саме з цим випробуванням і пов'язана її остання публікація в Instagram , де артистку зображено на портреті без волосся.

Відомо, що намалював цей портрет художник Niko Strus, за словами Мухи, допоміг їй не здатися під час тяжкого лікування.

"Мені дуже пощастило. За рік до хвороби доля подарувала мені Миколу/Niko Strus. Він пройшов поряд усі 24/7 випробувань. Мій Ангел-Хранитель. "Такий мене бачили небагато людей. Я повертаюся. Трохи змінилася... Потрібна знову відкритися", - написала співачка Оксана Муха, яка вирішила розповісти українцям про своє випробування.

До речі, незважаючи на недугу, вона продовжувала давати концерти – у грудні 2021 року у Львові, у січні-2022 – у Вінниці, Києві та Івано-Франківську, і навіть у лютому-2022 у Празі, коли їй говорили лікарі, що це неможливо.

Оксана Муха заявила, що наважилася розповісти про це, оскільки вважає, що вже перемогла рак.

Популярні новини зараз

Kyivstar, Vodafone та Lifecell приготуватися: тепер почнуться штрафи через відключення світла

Оля Полякова відмовилась розлучатись з чоловіком і розповіла чому: розмови заходили не раз

Заморозки вже не за горами: коли зміниться погода по всій Україні

А в росії так можна? У Лівані в злочинців вибухнули телефони, кухонні прилади та навіть машини

Показати ще

"Рак – це не вирок. Але це жорстоко. Настільки, що ти закриваєшся. Навіть від найближчих друзів. Щоб знайти сили для боротьби. Ти шукаєш шлях. А найважче – намагаєшся прийняти ситуацію… І стати на цей шлях", – почала вона. .

Муха подякувала кожному, хто підтримав і продовжує це робити. Співачка також додала, що під час лікування у неї відбулася переоцінка цінностей.

"Під час боротьби за життя все набуло набагато глибших відтінків. Настало переусвідомлення цінностей. Це логічно. Я дуже пошкодувала про час із сином, якого було недостатньо. Що мало бувала з рідними... Злилася, що дозволяла собі працювати в режимі понад силу "Стало боляче, що час, який присвячував собі, виявився зовсім мізерним. Але мене не залишало почуття: ніхто і нічого не зможе зупинити мене співати. Тому що через пісню відкриваю душі людські. Таке моє призначення", - зізналася артистка.

За словами Мухи, не здатися під час тяжкого лікування їй допомогли рідні та нові люди у її оточенні.

Довідка: Оксана Муха родом із Львова. Перемогла у 9-му сезоні вокального проекту "Голосу країни", її наставником був Dan Balan. Тоді за чистий і голосний тренер тренери назвали Муху "душою українського народу".

Читайте також:

iPhone 14 може бути без слота для SIM-карток. Як він працюватиме

Готуйте светри: в Україну йдуть перші заморозки. Коли чекати

Кара небесна: у Росії розпочнеться евакуація людей через потужний тайфун. Такого ще не було