Сказати, що цей рецепт наділений особливими історичними даними або відноситься до улюблених страв королівських персон, звичайно, не можна. Ось тільки чоловіки по достоїнству оцінять його.
Складові:
- одне яблуко;
- одна морква;
- 4 зубчики часнику;
- 1 ст. рідкого меду;
- сік лимона.
Моркву натираємо на тертку.
Яблуко кислих сортів типу "Семеренка" очищаємо від шкірки і теж подрібнюємо на тертці.
Часник чистимо і продавлюємо через прес.
З'єднуємо в загальній мисці моркву, натерте яблуко, часник і заправляємо салат рідким медом.
Масштабне позбавлення пенсій у грудні: ПФУ поставив жорсткі вимоги
Лимон для схуднення не вранці, а перед сном: як правильно вживати, щоб кілограми танули
У вас є 3 дні, а потім штраф: в Україні оновили правила мобілізації, що потрібно знати після отримання повістки
Хлопець Лесі Нікітюк розповів, як довго вони з нею разом: "Таке почуття, ніби..."
Для ефектності салату можна надати форму за допомогою спеціального кільця або просто невеликого салатника.
Важливо! Подавати до столу салат слід негайно, адже такі страви мають властивості швидко стікати.
Читайте також:
Це по-українськи: як приготувати смачний капустняк із пшоном. Рецепт наших бабусь
Як приготувати справжній французький омлет. Невідомий рецепт
Тільки три картоплі, тертка та яйце: як швидко приготувати ситний перекус. Рецепт