Сказати, що цей рецепт наділений особливими історичними даними або відноситься до улюблених страв королівських персон, звичайно, не можна. Ось тільки чоловіки по достоїнству оцінять його.

Складові:

  • одне яблуко;
  • одна морква;
  • 4 зубчики часнику;
  • 1 ст. рідкого меду;
  • сік лимона.

Моркву натираємо на тертку.

Яблуко кислих сортів типу "Семеренка" очищаємо від шкірки і теж подрібнюємо на тертці.

Часник чистимо і продавлюємо через прес.

З'єднуємо в загальній мисці моркву, натерте яблуко, часник і заправляємо салат рідким медом.

Популярні новини зараз

Зимова катастрофа без тепла, світла, води та газу: українцям радять шукати, де пережити "апокаліпсис"

Як обдурити весну: хитрий трюк, який змусить яблуню цвісти за вашим розкладом

Зірки включають режим достатку: гроші потечуть рікою до цих 4 знаків Зодіаку

Ніч, коли народжується Сонце: найдовший день темряви в Україні, що насправді означає зимове сонцестояння

Показати ще

Для ефектності салату можна надати форму за допомогою спеціального кільця або просто невеликого салатника.

Важливо! Подавати до столу салат слід негайно, адже такі страви мають властивості швидко стікати.

Читайте також:

Це по-українськи: як приготувати смачний капустняк із пшоном. Рецепт наших бабусь

Як приготувати справжній французький омлет. Невідомий рецепт

Тільки три картоплі, тертка та яйце: як швидко приготувати ситний перекус. Рецепт