Сказати, що цей рецепт наділений особливими історичними даними або відноситься до улюблених страв королівських персон, звичайно, не можна. Ось тільки чоловіки по достоїнству оцінять його.

Складові:

  • одне яблуко;
  • одна морква;
  • 4 зубчики часнику;
  • 1 ст. рідкого меду;
  • сік лимона.

Моркву натираємо на тертку.

Яблуко кислих сортів типу "Семеренка" очищаємо від шкірки і теж подрібнюємо на тертці.

Часник чистимо і продавлюємо через прес.

З'єднуємо в загальній мисці моркву, натерте яблуко, часник і заправляємо салат рідким медом.

Популярні новини зараз

Нова мобілізація та відстрочка: скільки діє "броня" від призову

Це просто блаженство під картоплю: рецепт маринованого малосольного оселедця по-голландськи - це потрібно спробувати

Наталія Могилевська розповіла про проблеми із прийомною дочкою: не ходила, не їла, не говорила

"Нова" мобілізація: що загрожує українцям, які виїхали за кордон

Показати ще

Для ефектності салату можна надати форму за допомогою спеціального кільця або просто невеликого салатника.

Важливо! Подавати до столу салат слід негайно, адже такі страви мають властивості швидко стікати.

Читайте також:

Це по-українськи: як приготувати смачний капустняк із пшоном. Рецепт наших бабусь

Як приготувати справжній французький омлет. Невідомий рецепт

Тільки три картоплі, тертка та яйце: як швидко приготувати ситний перекус. Рецепт