Відомі російські актори Чулпан Хаматова та Анатолій Білий, які підтримали Україну та засудили звірства Кремля. Щоб вкотре підтвердити свою антивоєнну позицію, під час свого виступу у Ризі вони зі сцени виголосили “Слава Україні!”.

На кадрах чути, що російські актори звернулися до глядачів із проукраїнським привітанням, після чого розпочали свою розповідь.

Антивоєнний жест так розлютив російських пропагандистів, що вони миттю кинулися применшувати акторські здібності зірок, на концерти яких до 24 лютого із задоволенням ходили росіяни.

Так, наприклад, російський журналіст Михайло Шахназаров заявив, що такі політичні випади виглядають "не духопідйомно, а по-ідіотськи".

Патріотичне гасло не залишилося непоміченим і в інших росЗМІ.

Telegram-канал "Абзац", який і опублікував фрагмент виступу знаменитостей, написав таке: "Пам'ятаєте новину про кабару Петрушевську з Білим та Хаматовою? Спецагент "Абзацу" в Ризі сходив на виставу".

Популярні новини зараз

Так курячі ніжки ви ще не готували: рецепт простих та ароматний сосисок у духовці

Румуни попросили Україну збивати російські дрони - сталося непорозуміння, але українці регочуть: "Член НАТО просить захистити..."

Це просто блаженство під картоплю: рецепт маринованого малосольного оселедця по-голландськи - це потрібно спробувати

Kyivstar, Vodafone та Lifecell приготуватися: тепер почнуться штрафи через відключення світла

Показати ще

Вони заявили, ніби актори читали із суфлера і тому глядачам буде потрібна психологічна допомога. За словами "спецагента Абзаца", який придбав квиток на концерт "бездарних" зірок, їхні акторські навички "забрали на кордоні", а самі герої вистави навіть не розбирали валізи після втечі з РФ.

Мабуть, нинішнє матеріальне становище настільки не влаштовує Чулпан Хаматову, що вирішила зайнятися відвертою халтурою. І залучила до цієї справи ще одного актора-зрадника, який втік із Росії — Анатолія Білого.

«Бродячі» артисти вирішили брати Латвію кількістю своїх шоу. У той самий час, коли в цій країні зносять величний пам'ятник визволителям від нацизму, Зулейха та Білий запустили в серію новий проект, який можна охарактеризувати старою відомою формулою: швидко, дешево та сердито. Ну і, звісно, ​​можна поексплуатувати українську тематику. Інтерес до неї знижується, проте перебудуватись на щось інше хлопцям складно.

Читайте також:

Його звуть Бавовнятко: у Міноборони показали істоту, яка приходить до Криму ночами

Українців просять терміново залишити дачі під Дніпропетровськом

Росіяни вдарили по сільському туалету ракетою за кількасот тисяч доларів