Вона дуже добре пам'ятає, як це бути в окупації. Ще б пак, у 1944 році у віці 5 років легендарна українська актриса Ада Роговцева днями безперервно сиділа в холодному льоху, а десь дуже близько постійно бомбардували і були чутні звуки вибухів. А коли лихо прийшло 24 лютого в Україну, вся її родина пішла захищати незалежність України.

Так, легендарна актриса Ада Роговцева не приховує, що поки вона молиться за Україну, чоловік та син її доньки пішли у добровольці, а другий син, дружина та невістка – волонтерять.

При цьому дуже сильно актриса переживає свого онука, Олексія Степанкова-Ткаченка, який зараз захищає Україну від російських окупантів.

26 серпня захиснику виповнилося 31. На честь такого свята Ада Роговцева зворушила Мережа чорно-білим фото із онуком на сторінці у Facebook.

"Він моя радість і моя гордість! Він неймовірно талановитий у всьому! Він вміє і продовжує вчитися любити. І він не поруч. Він робить свою чоловічу роботу. Він на війні. І мені жахливо. І я плачу сьогодні, тому що не можу обійняти свого золотого хлопчика, свого дорослого онука у його День народження. Але він там, де має бути! Господи, врятуй і збережи! Перемоги, мій Олексію! Сил, вміння, Божої допомоги та захисту! Моє кохання з тобою завжди", - написала Ада Роговцева.

Режисерка Катерина Степанкова, дочка Роговцевої, поділилася фото із сином та зазначила, що пишається ним.

Популярні новини зараз

Грунт пухкий і буквально розсипається в пил: чим посипати землю, щоб таки отримати добрий урожай

Про це вам ніхто не розповість: закопайте восени лавровий лист у город, і ви здивуєтеся

Це просто блаженство під картоплю: рецепт маринованого малосольного оселедця по-голландськи - це потрібно спробувати

Платне бронювання від мобілізації: скільки доведеться заплатити, щоб не боятися ТЦК – нові деталі

Показати ще

«Сину! Будь! Дякую тобі! Пишаюся тобою! Пишаюсь тим, хто ти є і, крізь страх, де ти є! Нехай Господь береже тебе на всіх шляхах твоїх і поверне додому неушкодженим! Перемоги тобі, дитино моя! Перемоги та багато років для втілення всього, що ти вмієш, можеш і знаєш! Моє кохання! Моя втіха! Із Днем народження!», — написала Степанкова.

Читайте також:

Хворий морально та фізично: українська розвідка розкрила діагноз Путіна

Осінь скасовується: спекотне літо затягнеться ще цілий місяць. Прогноз

Затиснула кактус між "булками": Волочкова зганьбилася в Держдумі, підтримавши напад на Україну