Продукти:

🔪 кабачки 450-500 гр (2шт) 🔪 велика цибулина 1 шт 🔪 морквина 1 шт 🔪 сіль перець за смаком 🔪 пучок зелені у мене кріп 🔪 плавлений сирок 2 шт (по 85гр)

Підготуйте овочі – очистіть, вимийте та висушіть. Головку цибулі наріжте дрібним кубиком, обсмажте на олії на сковороді до напівпрозорості 2 хвилини.

Моркву натріть на дрібній тертці, додайте до цибулі, продовжуйте обсмажувати разом ще кілька хвилин. Оскільки морква сильно вбирає олію, її слід додати ще, щоб овочі не горіли.

Кабачки наріжте дрібним кубиком, додайте до морквяно-цибульної суміші. З молодого плоду шкірку зчищати не потрібно.

Гасіть овочі на повільному вогні під кришкою близько 10-12 хвилин, періодично перемішуючи лопаткою. Овочі будуть гасити у власному соку, кабачки повинні стати м'якими. Через час присипте їх сіллю та меленим перцем, потім тушкуйте ще 5 хвилин до повного випаровування рідини.

Популярні новини зараз

Хліб за ціною вечері: чому українцям скоро доведеться платити до 50 гривень за буханець

"У мене немає стільки грошей": Тіна Кароль пояснила, чому більше не ходить на побачення

Григорій Решетнік розповів, коли вийде на сцену з Винником і Потапом: "Вони так заплутались"

Мобілізація чоловіків передпенсійного віку: правила для 50+ посилюються – ТЦК вже готові

Показати ще

Всі інгредієнти перемішайте, потім подрібніть занурювальним блендером. Також можна їх перебити у чаші блендера до стану пюре.

Читайте також:

Це українською: як приготувати смачний капустняк із пшоном. Рецепт наших бабусь

Як приготувати справжній французький омлет. Невідомий рецепт

Тільки три картоплі, тертка та яйце: як швидко приготувати ситний перекус. Рецепт