Вже ні для кого не секрет, що війна в Україні розділила родину Наташі Корольової, яка проживає в Росії. Ще б пак, коли співачка мовчить про окупацію росіянами України, а сестра і мама підтримують свою Батьківщину, її чоловік Тарзан активно виступає за путінський режим, сліпо підтримує російську агресію і просуває пропаганду у себе в соцмережах.

Так, Сергій Глушко, якого всі знають як стриптизера Тарзана та чоловіка Наташі Корольової, вкотре прогнувся перед Путіним, вирішивши відбілити рашистів, і назвав фейком теракт, який стався у Оленівці.

Наприклад, нещодавно йому здалося, що насильницька смерть 53 українських захисників у російському полоні є чудовим приводом для того, щоб вправлятися в дотепності.

Ось тільки затятий рашист бездумно транслює у всесвіт все пропагандистське марення, яким напихає РФ свій народ.

Так, на своїй сторінці в Instagram Глушко в потертих стрингах заявив, що атака на Оленівку в ніч на 29 липня нібито була зроблена українською армією. Схоже на той факт, що весь світ упевнений у тому, що це - російський військовий злочин, літнього танцюриста та альфонсу анітрохи не цікавить.

Популярні новини зараз

Скрізь цю стіну ще треба пробитися: 5 найхолоднокровніших знаків Зодіаку, емоції яких важко дізнатись

"Нова" мобілізація: що загрожує українцям, які виїхали за кордон

Вони розлітаються за кілька годин: рецепт лінивих пиріжків з капустою на сковорідці

Взимку вона шикарно підходить під картоплю: рецепт пряного та малосольного оселедця по-корейськи

Показати ще

Нагадаємо, в ніч проти 29 липня російські окупанти обстріляли колонію в окупованій Оленівці на Донеччині, де російська армія тримала військовополонених українських захисників. При цьому в Міноборони РФ одразу поспішили звинуватити у цьому сили ЗСУ, сказавши, що це нібито українська сторона вдарила з HIMARS за місцем утримання українських полонених.

Пізніше СБУ перехопила телефонні розмови, в яких бойовики з угрупування "ДНР" стверджують, що саме російські окупаційні війська організували вибух у Оленівці, внаслідок якого загинули щонайменше 53 українські військовополонені.

Читайте також:

Стовбур став гарячим: Ксенія Мішина показала, як вміє поводитися з "дорослими іграшками"

Пекло для Путіна: у Криму готуються до серйозної війни. Люди в паніці

Путін зганьбився на весь світ: як бункерний дід злякався потужного удару ЗСУ