Смерть П'єра Нарциса стала несподіванкою всім. Ще б пак, він був яскравим, харизматичним і незабутнім артистом. Незважаючи на те, що виконавець мав небагато хітів, він став воістину народним улюбленцем завдяки участі в проекті "Фабрика зірок" та хіту "Шоколадний заєць".

Музикант пішов із життя 21 червня у Москві. Причиною смерті стало рідкісне ускладнення подагри. У музиканта залишилася дочка-підліток Кароліна-Крістель.

На дев'ятий день екс-дружина співака Валерія Калачова влаштувала церемонію прощання зі співаком. Так, росіяни та земляки П'єра Нарциса 30 червня зібралися в морзі при Центральній клінічній лікарні (ЦКЛ) № 1 управління справами президента Росії, щоб попрощатися зі співаком.

І лише більше місяця через тіло 45-річного виконавця хіта "Шоколадний заєць" поховали. Зараз П'єр спочиває в сімейному склепі в Камеруні, де проживають його мама та сестра.

Колишню дружину співака Валерія Калачова було шоковано вчинками його рідних, але нічого не могла вдіяти.

16 років тому Валерія подарувала П'єру доньку Кароліну-Крістель. Артист був у захваті від спадкоємиці, а нещодавно з'ясувалося, нібито у нього є ще й син. Хлопчику вісім років, і він мешкає з мамою Ірен у Москві.

Популярні новини зараз

Так курячі ніжки ви ще не готували: рецепт простих та ароматний сосисок у духовці

Нова мобілізація та відстрочка: скільки діє "броня" від призову

Путін такого не очікував: російські військові масово труяться в Україні - почався справжній мор

Про це вам ніхто не розповість: закопайте восени лавровий лист у город, і ви здивуєтеся

Показати ще

Цю інформацію екс-чоловіка зустрічає у багнети.

"Нещодавно прибиралася в квартирі, в якій він жив. …Під час прибирання не помітила жодної жіночої речі. Якщо був з П'єром хтось був би днями і ночами безперервно, напевно, щось мало б залишитися, хоча б косметика, волосся , труси, тапочки ... Я не знаю, але нічого немає. Якщо вона, наприклад, затусувалася з ним на пару днів, це ж не означає, що П'єр одружився б з нею!" — обурювалася з цього приводу колишня дружина Нарциса.

Продюсер Сергій Дворцов теж вважає, що жодних позашлюбних дітей у виконавця немає, а та сама Ірен лише хоче популярності за рахунок відомого імені.

"Зараз можна говорити все, що завгодно. Новина про позашлюбну дитину П'єра напевно міф, я так вважаю. Поки що нічого не доведено!" - Заявив Палацов.

Читайте також:

Путін терміново відводить війська: ЗСУ почали громити армію РФ на повну

Міжнародній спільноті слід визнати поразку: Росія зухвало поставила "Червоний Хрест" на місце

Внаслідок прильоту російської ракети не стало найвідомішого українського бізнесмена та його дружини