Влада Естонії всіляко виявляє свою солідарність з Україною і виступає проти путінської агресії.

Як повідомляє Укрінформ, МЗС Естонії заборонило російській групі "Руки Вверх!" протягом п'яти років в'їжджати до цієї європейської країни. До речі, цей гурт виступав в окупованому Криму і на нещодавньому концерті на підтримку вторгнення в Україну.

У коментарі глави МЗС Урмаса Рейнсалу зазначається, що Росія за будь-якої нагоди атакує Україну і продовжує масово вбивати людей, намагаючись досягти своїх невиправданих цілей в Україні, що абсолютно неприйнятно.

Туристичні та розважальні поїздки громадян Росії не виправдані, особливо у контексті прийому російських артистів, які відвідують окуповані РФ українські регіони з концертами на підтримку окупантів. Учорашнє рішення МВС про відмову у в'їзді до Естонії членам групи "Руки Вверх!" є єдино правильним", – вважає Рейнсалу.

Він також наголосив, що Естонія непохитно підтримує Україну, а "путінський терор щодо України та українців є також загрозою безпеці Естонії та Європи".

Як повідомлялося, наприкінці квітня Естонія на п'ять років заборонила в'їзд російським артистам Філіппу Кіркорову та Поліні Гагаріній.

Популярні новини зараз

Так курячі ніжки ви ще не готували: рецепт простих та ароматний сосисок у духовці

Румуни попросили Україну збивати російські дрони - сталося непорозуміння, але українці регочуть: "Член НАТО просить захистити..."

Про це вам ніхто не розповість: закопайте восени лавровий лист у город, і ви здивуєтеся

"Нова" мобілізація: що загрожує українцям, які виїхали за кордон

Показати ще

Читайте також:

Подробиці удару Росії по курорту Одеської області: знищили 15 баз відпочинку та 60 дач

Лавров уже заговорив про завершення бойових дій: хоче переговорів

Мінімальна пенсія у 3 тисячі: кому виплатять уже восени