Шоувумен Леся Нікітюк привчила шанувальників до яскравих образів і ефектним нарядам. В одній з нових публікацій в соцмережі вона похвалилася оригінальним вбранням, в який одягалася з нагоди Хеллоуїна.

Артистка позувала в оригінальній декольтованій сукні темно-червоного кольору. Свій look вона доповнила босоніжками на високих підборах. Волосся зірка зібрала у високу зачіску. Сукня дозволила фанатам оцінити її ідеальні форми і довгі ноги. На одному з фото компанію знаменитості склав популярний телеведучий Роман Міщеряков.

Варто відзначити, що наряд, який артистка вибрала для виходу в світ, далеко не всім гостям її сторінки припав до смаку:

Популярні новини зараз

Грунт пухкий і буквально розсипається в пил: чим посипати землю, щоб таки отримати добрий урожай

Скрізь цю стіну ще треба пробитися: 5 найхолоднокровніших знаків Зодіаку, емоції яких важко дізнатись

Так курячі ніжки ви ще не готували: рецепт простих та ароматний сосисок у духовці

Довгоочікувана індексація пенсій: що отримають пенсіонери та про що попереджає Кабмін

Показати ще

До слова, це далеко не перший раз, коли Лесі Нікітюк "прилітає" за дивний зовнішній вигляд. Наприклад, одного разу вона опублікувала своє фото в контрастній сукні з ажурниі вставками, але отримала претензії з приводу неакуратності:

Втім, на критику хейтерів вона реагує спокійно і говорить про те, що довгий час після настання популярності не могла звикнути до того, що може собі дозволити придбати практично будь-яку вподобану річ. Про це вона розповіла під час бесіди з журналісом Дмитром Гордоном:

Раніше "Hyser" писав про те, що Оля Полякова відверто розповіла про те, як стежить за собою і зберігає красу.

Також наш портал розповів про те, що Надя Дорофєєва похвалилася ефектною фотосесією і постала перед шанувальниками без білизни.

Нагадуємо, що Слава Камінська обурилася нахабством своїх сусідів і розповіла про несправедливе ставлення з їхнього боку.