Відома актриса Христина Асмус в Instagram розповів про свою роль у новому проекті

Христина Асмус - одна з найпопулярніших російських актрис, яка не тільки встигла взяти участь в одному з найгучніших скандалів в шоу-бізнесі за останній час, але ще і примудряється викликати у публіки інтерес своїми ролями. Нещодавно в своєму офіційному профілі в соціальній мережі Instagram вона поділилася подробицями роботи в новому проекті.

Так, у своєму профілі Христина опублікувала два знімки. На першій фотографії, Селфі, зображена Христина, одягнена досить скромно: чорна хустка, чорний кардиган і Чорна В точку сорочка. На другому знімку вона стоїть на знімальному майданчику, атмосферно освітленій сонячним світлом. На цій фотографії також видно, що актриса одягнена в довгу, в підлогу, спідницю.

У підписі до фотографій актриса пояснила, що це фотографії зі стартував недавно нового проекту, в якому вона буде грати монашку. Героїня Асмус-волонтер, співає в церковному хорі і виконує послух. Надалі за сюжетом персонаж приймає постриг.

Христина зазначає, що навряд чи виконання ролі монашки вплине на її безсоромну репутацію, скоріше навпаки, враховуючи, що в минулому проекті "Люся" Асмус виконувала роль аж ніяк не правовірну християнку. Проте актриса рада такій ролі, оскільки це новий досвід і, крім того, такі костюми їй подобаються більше, ніж панчохи і короткі сукні.

До цього інформаційний портал "Hyser" повідомляв, що Надя Дорофєєва продемонструвала спокусливу позу.

Популярні новини зараз

Донька Олі Фреймут не соромиться обожнювати жінок привселюдно: як живе Злата в США, фото

Віталій Козловський відповів про сестру, яка підтримує росію: "Це легкий хліб"

З 25 вересні діставати чоботи та шапки? Синоптикиня розповіла про погоду на наступному тижні

Здивуйте своїх близьких такою смакотою: рецепт картоплі по-єврейськи, фаршированої м'ясом

Показати ще

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що Леся Нікітюк похвалилася оригінальним вбранням.

Також "Hyser" писав, що Леся Нікітюк заговорила про дітей.