Актор серіалу "Свати" Данило Бєлих прокоментував відсутність постільних сцен у картині.

Справа в тому, що там немає не тільки постільних сцен, але і навіть звичайних поцілунків. Однак глядачів це анітрохи не бентежить, оскільки вони люблять серіал зовсім за інше. Зокрема, за його душевність, гумор, доброту.

зірка Сватів розповів, чому в серіалі не було поцілунків, фото: YouTube

Однак все-таки деяких цікавить те, чому творці картини вирішили обійтися без будь-яких інтимних моментів між головними героями, а саме Максимом і Марією Ковальовими. Цим же питанням задався і ведучий програми "Доля людини" Борис Корчевников і, поставив його акторові, який зіграв Максима, Данилу Бєлих.

З'ясувалося, що відсутність любовних сцен у нього з його серіальною дружиною Інною Корольовою не обумовлено якоюсь неприязню, а навпаки. За його словами, актриса була в його смаку і дуже йому подобалася, тому іскра між ними відчувалася в серіалі і без поцілунків, а тому вони були просто не потрібні.


Примітно, що користувачі з ним погодилися і відзначили, що серіал вийшов і так хорошим. До того ж завдяки відсутності любовних сцен в "Сватах" його дивляться навіть діти.

Популярні новини зараз

Донька Олі Фреймут не соромиться обожнювати жінок привселюдно: як живе Злата в США, фото

Віталій Козловський відповів про сестру, яка підтримує росію: "Це легкий хліб"

Тепер буде зовсім важко: кого з українців позбавлять пільг на оплату комуналки

Тепер готую котлети тільки так: рецепт та секрети страви, про які ви не знали

Показати ще


Раніше "Hyser" писав про те, що Женька зі "Сватів" показала, як "змерзли" її черешні.

Також наш портал повідомляв, що Федір Добронравов з гордістю представив всім свою дружину, яка все життя пропрацювала вихователькою в дитячому садку.

Нагадуємо, що зірку "Сватів" Людмилу Артем'єву розкритикували в мережі за бідний гардероб.