Одна з найяскравіших представниць сучасної української естради Надя Дорофєєва похвалилася шанувальникам результатами чергової фотосесії. Артистка постала в кадрі в кислотно-салатовому вбранні і підкорила публіку ідеальними формами.

Ультракороткі шорти справили на фанатів "вау-ефект" і змусили судорожно перебирати в голові всілякі компліменти. У підписі до посту виконавиця розповіла про те, що давно страждає від певної фобії.

"Мій загін, який ви ще не знаєте. Я боюся під'їздів заходжу в них тільки тоді, коли біля дверей нікого немає, потім біжу, ніби мене хтось переслідує і нервово тисну кнопку ліфта, він же так точно швидше приїде!" - зізналася зірка.

Чоловік Наді Дорофєєвої шоумен і стендапер Володимир Дантес не упустив можливість продемонструвати почуття гумору:

Втім, визнання співачки далеко не у всіх користувачів соцмереж викликало позитивну реакцію. Пройшлися хейтери і по її образу, знайшовши в ньому недоліки:

Популярні новини зараз

Віталій Козловський відповів про сестру, яка підтримує росію: "Це легкий хліб"

Тепер буде зовсім важко: кого з українців позбавлять пільг на оплату комуналки

Довгоочікувана індексація пенсій: що отримають пенсіонери та про що попереджає Кабмін

Так вміли лише наші бабусі: рецепт корисних та смачних квашених помідорів на зиму

Показати ще

Варто відзначити, що недавно Надя Дорофєєва змінила колір волосся, але пояснила, що незважаючи на витрати творчої професії, вона болісно сприймає будь-які зміни в зовнішності.

"Взагалі будь-які експерименти в зовнішності для мене стрес. Тому я місяцями ходжу, обмірковую, гортаю фото і приміряю подумки образи" - пояснила вокалістка. За її словами, кожен прибраний міліметр довжини волосся дає їй відчуття кардинального перетворення.

Раніше "Hyser" писав про те, що Леся Нікітюк влаштувала гарячу фотосесію і підкорила фанатів довгими ногами.

Також наш портал розповів про те, що стало відомо про нову українську пасію популярного російського репера Тіматі.

Нагадуємо, що Катя Осадча потрапила в скандал через поліцейського ескорту.