Молодша дочка Стіва Джобса Ів стала професійною моделлю. Днями дівчина дебютувала на паризькому Тижні моди, вийшовши на подіум без нижньої білизни.

У Стіва Джобса було четверо дітей. Старша дочка Ліза народилася від відносин бізнесмена з Кріс-Енн Бреннан. Стів довго не визнавав своє батьківство, але після тесту ДНК не тільки визнав дочку, але і підтримував з нею теплі стосунки. Ще трьох дітей мільярдерові подарувала його законна дружина Лорен Пауелл. Вона народила винахіднику сина Ріда, дочок Ерін і Ів. Коли Джобс помер в 2011-му році, його молодшій спадкоємиці було всього 13 років. Зараз Ів вже 23 роки і вона стала професійною моделлю. Днями дівчина дебютувала на Тижні моди в Парижі, вийшовши на подіум в наряді від бренду Coperni.

"Не можу передати словами, наскільки незвичайна ця колекція. Для мене було честю бути частиною концепції", - написала Ів у своєму мікроблозі.

На подіумі спадкоємиця Джобса з'явилася в чорній міні-спідниці з малюнком зі страз, кислотно-зеленому топі і футуристичних окулярах в білій оправі. Відзначимо, що під облягаючий топ дівчина не стала надягати бюстгальтер, що виглядало досить пікантно.

Про Ів відомо, що вона професійно займається верховою їздою і вже виграла кілька змагань в цьому виді спорту. Після отримання середньої освіти вона взяла перерву, але збирається продовжити своє навчання в Стенфордському університеті. За життя Стів Джобс говорив, що саме Ів повинна очолити його комп'ютерну імперію Apple, якщо не стане президентом Америки. Схоже, бізнесмен розгледів у своїй дочці лідерські якості, які необхідні для керівників. Цікаво, як би він відреагував на появу Ів на подуімі в напівроздягненому вигляді.

Як повідомлялося раніше, Оля Полякова показала, як виглядає її молодша дочка. На кого схожа Аліса?

Популярні новини зараз

Як правильно посадити цибулю на зиму, щоб вона виросла великою, соковитою і солодкою: інструкція для дачників

Тепер буде зовсім важко: кого з українців позбавлять пільг на оплату комуналки

Пенсії підвищать на півтори тисячі

Тепер готую котлети тільки так: рецепт та секрети страви, про які ви не знали

Показати ще

Hyser також писав, що у мережі обговорюють стильні образи Юлії Тимошенко. Екс-прем'єр-міністр змінила імідж і помітно покращала.