У мережі обговорюють нове фото Примадонни російської естради Алли Пугачової.

72-річна артистка рідко виставляє нові фото на своїй особистій сторінці в Instagram, тому її шанувальникам доводиться задовольнятися тим що є - її старими знімками. У Алли Борисівни є безліч фан-акаунтів в соцмережах, адміни яких не втомлюються перебирати її старі і нові фото.


Так, наприклад, з'явився кадр з Пугачовою, якому явно вже кілька років. Це можна зрозуміти по її шевелюрі. Ні для кого не секрет, що раніше зірка воліла носити перуки і її рідко можна було побачити без них. Втім, і зараз іноді співачка з'являється на людях в них.

Так ось, на представленому фото її перука, здається, трохи з'їхала. У зв'язку з цим, зачіска у Алли Борисівни виглядає безглуздо.


Однак, як би там не було, її віддані фанати готові прощати своєму кумиру будь-які помилки і любити її в будь-якому вигляді за один лише тільки талант Пугачової. Багато на її піснях виросли, тому їх любов до артистки цілком зрозуміла.

Популярні новини зараз

Донька Олі Фреймут не соромиться обожнювати жінок привселюдно: як живе Злата в США, фото

Тепер буде зовсім важко: кого з українців позбавлять пільг на оплату комуналки

Так курячі ніжки ви ще не готували: рецепт простих та ароматний сосисок у духовці

Восени їх захоче спробувати кожен: рецепт найсмачніших млинців з крабовими паличками - про м'ясо ви забудете

Показати ще


До слова, Алла Борисівна в молодості мала шикарну копицю рудого кучерявого волосся, але з роками вони стали тонкі і тьмяні. Зовні можна помітити, що її зачіски втратили колишню пишність, ставши не такими високими. Тому Пугачова зізналася, що їй доводиться носити перуки, іноді шиньйони.

Раніше "Hyser" писав про те, що у мережі з'явилися фото голої Пугачової на пляжі, які представив особистий фотограф зірки.

Також наш портал повідомляв, що Алла Пугачова публічно звернулася до недоброзичливців, які обговорюють її невдалу пластику.

Нагадуємо, що у Мережу потрапили фото всіх коханців Алли Пугачової, що шокувало користувачів.