В мережі з'явилось нове фото Примадонни російської естради Алли Пугачової.

Сама співачка рідко виставляє нові фото на своїй сторінці в Instagram, але, що примітно, зовсім не тому що соромиться своїх вікових змін, а мабуть, їй просто не хочеться цього робити. Той факт, що вона старіє, Пугачова давно прийняла і вже кілька років, за її словами, не робить ніяких пластичних операцій. Правда варто визнати, що від них артистка відмовилася змушено, оскільки лікарі заявили, що будь-які хірургічні втручання можуть бути небезпечні для її здоров'я.

у мережі показали, як Алла Пугачова невчасно впустила зубний протез, фото з соцмереж

У зв'язку з цим, зараз Алла Борисівна з гордістю зазначає, що їй 72 роки і вважає, що на свій вік має досить непоганий зовнішній вигляд. Свої слова співачка підтверджує тим, що іноді виставляє в своєму Instagram фото без макіяжу, на яких можна детально розгледіти її зморшки і втомлене обличчя. Цього вона не соромиться і не розуміє, коли її звинувачують у тому, що вона нібито постаріла.

До того ж Пугачова продовжує стильно одягатися, стежити за собою. Іноді фанатам навіть вдається підловити її в магазині, як, наприклад, цій жінці на представленому фото.


У коментарях користувачі оцінили образ Алли Пугачової на фото і багатьом він сподобався, але деякі написали, що костюм знаменитості більше схожий на піжаму і їй зовсім не йде.

Популярні новини зараз

Румуни попросили Україну збивати російські дрони - сталося непорозуміння, але українці регочуть: "Член НАТО просить захистити..."

Про це вам ніхто не розповість: закопайте восени лавровий лист у город, і ви здивуєтеся

У жодному разі не викидайте горіхову шкаралупу у сміття: 4 способи використати її на городі

Морози, перший сніг та сльота: синоптик попередила, чи увірветься зимова погода цієї осені

Показати ще


Раніше "Hyser" писав про те, що Галкін показав улюблений костюм Пугачової для рольових ігор.

Також наш портал повідомляв, що Максим Галкін в трусах показав, чим дивує Пугачову.

Нагадуємо, що Максим Галкін осоромився перед школою, куди привіз дітей з Пугачовою.