Настя Каменських поділилася з шанувальниками новим знімком. Виконавиця зачарувала фанатів своїм виглядом у шовковій міні-сукні.

В Україну прийшла осінь, і температура повітря за вікном помітно знизилася, проте Настя Каменських вирішила побалувати шанувальників літнім знімком. У своєму мікроблозі артистка опублікувала фото, яке було зроблено цього літа в Хорватії. Нагадаємо, свою літню відпустку Каменських провела разом з чоловіком Потапом, мамою, свекрухою і друзями на яхті. Зоряна кампанія борознила простори Адріатичного моря і висаджувалася в деяких містах для екскурсій і приємного проведення часу. В один з таких сонячних літніх днів і було зроблено опубліковане фото.

На знімку Настя відображена в зеленій шовковій сукні на тонких бретелях. Міні наряд з принтом співачка доповнила чорними босоніжками і сумкою в тон взуття. Своє кучеряве волосся артистка залишила розпущеним.

"Вперед з посмішкою, до класних вихідних 💚 і нехай ваша п'ятниця буде найтеплішою 😘», - підписала знімок виконавиця.

Фолловери обсипали свою улюбленицю численними компліментами. Вони в захваті від стрункої фігури Каменських, її довгих ніжок і спокусливих форм.

Нагадаємо, у Каменських були проблеми із зайвою вагою. Однак артистка переосмислила своє життя і змінила підхід до харчування. Правильне харчування і систематичні заняття спортом допомогли зірці позбутися від зайвих кілограмів і сантиметрів на талії. Ось уже кілька років Настя виглядає просто чудово, а її фігурі можна тільки позаздрити. До речі, свого чоловіка Потапа Настя також "підсадила" на спорт і правильне харчування. Під наглядом коханої дружини репер також помітно схуд.

Популярні новини зараз

Грунт пухкий і буквально розсипається в пил: чим посипати землю, щоб таки отримати добрий урожай

Скрізь цю стіну ще треба пробитися: 5 найхолоднокровніших знаків Зодіаку, емоції яких важко дізнатись

Румуни попросили Україну збивати російські дрони - сталося непорозуміння, але українці регочуть: "Член НАТО просить захистити..."

Про це вам ніхто не розповість: закопайте восени лавровий лист у город, і ви здивуєтеся

Показати ще

Як повідомлялося раніше, зголодніла Настя Каменських зізналася, що дуже хоче «сосисочку». На це відео без сліз не поглянеш.

Hyser також писав, що Настю Каменських порівняли з Жанною Фріске. Що сталося з дружиною Потапа?