Альбіна Джанабаєва показала фокус з ягідкою в роті.

Альбіна Джанабаєва не так часто радує фанатів новими фото і відео. Але коли вона ділиться публікаціями, то це стає справжнім святом для багатьох. На цей раз співачка вирішила показати, як вона вміє підтримувати одними тільки губами і своїм диханням невелику ягідку. Альбіна спеціально зробила сповільнену зйомку, щоб кожен зміг розгледіти її талант.

Після того, як співачці вдалося тільки на своєму диханні протримати ягідку в повітрі багато фанатів написали, що її легені у відмінному стані. Адже це досить складно зробити.

» "Як я провів літо" ... останні вихідні серпня, не віриться!!!",- підписала відео Альбіна.

У коментарях вона отримала масу хвалебних відгуків. Багато хто навіть не зрозумів, що робила співачка на відео. Деякі користувачі мережі припустили, що це був просто фотошоп. Однак, навряд чи б Альбіна обманювала своїх фанатів.

"Дихання відмінне ♪ , Я так давно чекала ваших постів, а сьогодні у мене якраз день народження)) спасибі ☺, Альбіна ви чудово виглядаєте👍 бажаю вам хороших вихідних. Відпочивайте більше😉 ☺ літо пролетіло непомітно! Спасибі вам за хороші пісні подаровані слухачам це літо просто 🔥 🔥 🔥 спасибі Альбіна 🤗 😘 , Давно не було Ваших постів!, 😁 😁 😁 😁 талановита людина талановита у всьому 😁 😁 😁 , талановита ви моя😂😂😂❤️❤️❤️.. Літо??? У Парижі його не було , воно все було десь 😂 😂 😂 , Обожнюю осінь і це щастя!!!! ☘️🌏🎨, А саундтрек з фільму Warm Bodies 👏", - написали віддані фанати в коментарях під фото.

Популярні новини зараз

Путін такого не очікував: російські військові масово труяться в Україні - почався справжній мор

Про це вам ніхто не розповість: закопайте восени лавровий лист у город, і ви здивуєтеся

Наталія Могилевська розповіла про проблеми із прийомною дочкою: не ходила, не їла, не говорила

Так вміли лише наші бабусі: рецепт корисних та смачних квашених помідорів на зиму

Показати ще

Раніше Hyser писали про те, що Анна Седокова розкрила всю правду про своє подружнє життя.

Також писали, що Віра Брежнєва показала провокаційні фото і здивувала своїх фанатів.

Нагадаємо, що Віра Брежнєва показала, що у неї ховається під сукнею.