Тіна Кароль поділилася рідкісним знімком. Співачка показала своїх батьків, з якими у неї непрості стосунки.

Вчора в родині Тіни Кароль було свято. Її батьки Григорій Самуїлович і Світлана Андріївна Ліберман відзначили 42 роки спільного життя. На честь цієї події Тіна показала шанувальникам своїх маму і тата.

У сторіс свого мікроблогу Кароль опублікувала весільне фото своїх батьків. На знімку Григорій Самуїлович і Світлана Андріївна відображені в молодості. Зараз їм вже за 60. Тато співачки на пенсії, а мама ще працює в Пенсійному фонді. Батьки Кароль живуть у Києві.

В одному з інтерв'ю Тіна говорила, що у неї непрості стосунки з батьками. Григорій Самуїлович і Світлана Андріївна – люди старого гарту, часом їм складно зрозуміти свою дочку. Тіна в свою чергу вважає за краще самотність, а не спілкування з батьками. Однак є сімейні свята, коли сім'я (у Тіни ще є старший брат) неодмінно збирається разом. Це Різдво, Великдень і день народження Світлани Андріївни.

Цікаво, що спочатку фото батьків Тіни з'явилося в мікроблозі її сина Веніаміна, який, очевидно, веде не сам хлопчик, а все-таки його знаменита мама. Відомо, що Веніамін дуже прив'язаний до своїх бабусі і дідуся, тому Тіна влаштовує їм зустрічі кілька разів на рік (нагадаємо, Веніамін вчиться в Англії, тому не може бачитися з рідними так часто, як йому хотілося б).

У недавньому інтерв'ю Тіна зізналася, що мріє про дочку. Після смерті чоловіка Євгена Огіра вона довго дотримувалася трауру, але тепер готова до нових відносин. Нагадаємо, чоловік і за сумісництвом продюсер виконавиці помер від раку в 2013-му році.

Популярні новини зараз

Про це вам ніхто не розповість: закопайте восени лавровий лист у город, і ви здивуєтеся

Наталія Могилевська розповіла про проблеми із прийомною дочкою: не ходила, не їла, не говорила

Здивуйте своїх близьких такою смакотою: рецепт картоплі по-єврейськи, фаршированої м'ясом

Так вміли лише наші бабусі: рецепт корисних та смачних квашених помідорів на зиму

Показати ще

Як повідомлялося раніше, Тіна Кароль зворушливо вшановала пам'ять свого померлого чоловіка Євгена Огіра. Співачка виконала бажання покійного.

Hyser також писав, що Тіна Кароль постала в провокаційному образі нареченої. Невже зірка зібралася заміж?