Самодостатня, глибока, розумна і красива... Вона притягувала, заворожувала, але нікого так і не пустила до кінця в своє життя. І навіть зараз, коли смерть дихає в спину вона залишається самотньою, ув'язнена хворобою.

Маргариту Терехову по праву називали колись однією з найкрасивіших і талановитих актрис радянського кіно. Так, глядачі захоплювалися її талантом в ролі міледі Вінтер у фільмі "Д'артаньян і три мушкетери", а також графині Діани де Бельфлор в "собаці на сіні". Зараз же Маргарита Терехова зовсім не виходить з дому, повідомляють росЗМІ, так як прикута до ліжка через хворобу: вона не може ні ходити, ні говорити.

25 серпня народній артистці Російської Федерації Маргариті Тереховій виповнилося 79 років. Це могло б бути веселе сімейне свято, ось тільки єдина людина, яку артистка зараз дізнається - це внучка Віра, можливо тому, що Маргарита Борисівна і віра народилися в один день. При цьому син і дочка для неї зовсім чужі люди, хоч і знаходяться біля неї постійно.

Для рідних жінки це пекельне випробування, про що свідчать рядки з листа, який Анна написала матері в день її народження.

"Як мені хочеться поговорити з тобою, посмакувати, посумувати, запитати поради, сидіти обнявшись біля моря і дивитися на захід, як в дитинстві, погуляти в лісі, піти в театр, красиво одягнувшись... як я хочу, щоб ти пошкодувала мене або похвалила, або навіть розсердилася. Ти ж поруч! Я можу обіймати і цілувати тебе, але мені стільки потрібно тобі розповісти! Спасибі за життя, прости, будь ласка!"- написала молода жінка, якій вже давно не вистачає спілкування з найріднішою людиною.

Анна Терехова також розповіла журналістам, що всі рідні та близькі актрисі люди намагаються триматися, незважаючи на те, що ситуація дійсно непроста.

Популярні новини зараз

Скільки тепер доведеться платити навіть за стару квартиру: що потрібно знати про нові податки

Чому яблука потрібно збирати лише вранці чи ввечері: про цей секрет знає не кожен

Наталія Могилевська розповіла про проблеми із прийомною дочкою: не ходила, не їла, не говорила

Вони розлітаються за кілька годин: рецепт лінивих пиріжків з капустою на сковорідці

Показати ще

Так, Маргарита Терехова вже довгі роки бореться з невиліковною недугою, хворобою Альцгеймера, а в останні роки і зовсім хвороба знищила відому актрису.

"Людина на такій стадії Альцгеймера виглядає погано. Вона-велика актриса, тому не хочемо її показувати в такому стані нікому", — кажуть спадкоємці зірки.

Терехової необхідна цілодобова турбота, її потрібно періодично піднімати з ліжка, щоб вона не тільки лежала. При цьому дочка кінодіяльниці не приховує, що в період пандемії небезпечного коронавірусу стало ще складніше.

Відзначимо, що востаннє Терехова вийшла на велику сцену в 2012 році, коли в рамках фестивалю вітчизняного кіно «Московська прем'єра» їй вручили диплом і почесний приз за внесок у кінематограф.

Раніше Hyser писав, що відомий художник Борис Краснов помирає в хоспісі через наслідки ковіда.

Також наш портал повідомляв, що лікар розповів, що відбувається з Аллою Пугачовою.

Нагадавши, штам "Дельта" масово прийшов в Одеську область.