Віруси, бактерії і грибки – ось що зазвичай викликає пневмонію. Це захворювання відомо вже давно, але останнім часом його пов'язують виключно з коронавірусом. Актор Борис Щербаков через виявлену пневмонію змусив всіх шанувальників його таланту похвилюватися.

Так, у четвер, 19 серпня, прийшла тривожна звістка про здоров'я Народного артиста РФ, актора Бориса Щербакова, пишуть росЗМІ.

Унаслідок того, що напередодні 71-річна Театральна зірка потрапив до медзакладу, а саме до 52-ї лікарні в Москві, його шанувальники запідозрили двосторонню пневмонію. Також повідомлялося, що Щербаков знаходиться в стані середньої тяжкості, а хвороба протікає на тлі хронічного захворювання.

А вже сьогодні, 20 серпня, стали відомі подробиці стану відомого актора. Виявилося, що Борис Васильович відчув слабкість і сам звернувся до лікарні для встановлення наявності інфекції COVID-19. Проведений тест показав негативний результат, проте пневмонія підтвердилася.

"У мене ослаблений імунітет трошки, і я якусь слабкість відчув, тому вирішив сам лягти в лікарню, подумав, що у мене коронавірус. Дуже злякався", - розповів артист журналістам.

Дружина актора Тетяна Бронзова підтвердила, що її чоловік проходить зараз обстеження і лікування в лікарні. При цьому жінка уточнила, що кілька місяців тому вони з чоловіком пройшли вакцинацію.

Популярні новини зараз

Оля Полякова відмовилась розлучатись з чоловіком і розповіла чому: розмови заходили не раз

Як відчистити духовку від нагару та застарілого жиру без хімії: методи, які здивують ефектом

Скільки тепер доведеться платити навіть за стару квартиру: що потрібно знати про нові податки

А в росії так можна? У Лівані в злочинців вибухнули телефони, кухонні прилади та навіть машини

Показати ще

Також Тетяна розповіла, що тривога з'явилася на тлі того, що Борис Щербаков весь останнім часом вів активне творче життя, роз'їжджаючи по містах Росії, де знімався в різних проектах. А нещодавно він побував в Єсентуках і Криму.

"Сьогодні Борис Васильович відчуває себе набагато краще. "Корони" немає. Його госпіталізували два дні тому з пневмонією, зараз він вже йде на поправку, був 1% ураження легені, це показало КТ. Сподіваюся, через тиждень вже випишуть", - повідомила артистка.

Раніше Hyser писав, що відомий художник Борис Краснов помирає в хоспісі через наслідки ковіда.

Також наш портал повідомляв, що лікар розповів, що відбувається з Аллою Пугачовою.

Нагадавши, штам "Дельта" масово прийшов в Одеську область.