Епатажна виконавиця MARUV (Анна Корсун) поділилася з передплатниками свого мікроблогу черговим провокаційним відео.

Любителька латексних нарядів і відвертих танцювальних номерів випустила танцювальний ролик на ремікс Drunk Groove 2018 року.

MARUV в оточенні учасників своєї творчої команди виконала хореографічну композицію і викликала бурхливу реакцію в соцмережі. Одні фолловери почали зводити її в ранг богині, інші-розкритикували за дублювання одних і тих же елементів.

Популярні новини зараз

Kyivstar, Vodafone та Lifecell приготуватися: тепер почнуться штрафи через відключення світла

"Нова" мобілізація: що загрожує українцям, які виїхали за кордон

Здивуйте своїх близьких такою смакотою: рецепт картоплі по-єврейськи, фаршированої м'ясом

Так вміли лише наші бабусі: рецепт корисних та смачних квашених помідорів на зиму

Показати ще

Не секрет, що Анна Корсун вважається однією з найбільш одіозних представниць сучасного шоу-бізнесу. Виступаючи на сцені вона практично завжди робить ставку на сексуальність, а її концертні вбрання розбурхують фантазію шанувальників таланту.

Нерідко на адресу знаменитості звучать гнівні відгуки про те, що вона геть забула про високе призначення артиста і демострує суцільне розпуста. Втім, зірка на подібні зауваження реагує спокійно і незворушно продовжує творчі експерименти.

Одним з таких, наприклад, став її спільний кліп з "поп-королем" російської естради Філіпом Кіркоровим на пісню"KOMILFO". Творці цього відеошедевру охарактеризували його як"психологічний fashion трилер про жіночу помсту".

Раніше "Hyser" писав про те, що Світлана Лобода показала відео з бекстейджу концерту в Одесі.

Також наш портал розповів про те, що Христина Асмус поділилася знімком в мокрому одязі і обурилася тому, що її називають ошуканкою.

Нагадуємо, що ДАша Астаф'єва приміряла на себе роль зіркового коментатора і показала, як може матюкатися в ефірі.