Перша леді в черговий раз вразила всіх своїм почуттям стилю, з'явившись на культурному заході

Олена Зеленська - це, мабуть, найактивніша в громадській діяльності перша леді України. Не так давно вона відвідала міжнародну виставку фотомистецтва "Photo Kyiv", на якому блиснула своїм кремово-білим вбранням. Про це вона повідомила на своїй офіційній сторінці в соціальній мережі Instagram.

У своїй публікації Зеленська зазначила, що фотографія — це частина культурного діалогу, яка доступна кожному, в той час як мистецтво в цілому — площина, на якій навколишній світ можна побачити під новим кутом і піднімати важливі соціальні проблеми.

У зв'язку з цим вона відвідала виставку фотомистецтва "Photo Kyiv", яка 12 серпня відкрилася в заповіднику "Софія Київська". Експозиція називається "Невидиме життя", і відрізняється емоційністю і здалася Олені дуже близькою, оскільки присвячена темі безбар'єрності.

Для виставки комісія відібрала 10 унікальних і зворушливих знімків-історій. Ідея полягає в тому, щоб через ці фотографії звернути увагу людей на такі цінності, як повага, толерантність, співчуття, відкритість і співпереживання.

Особливо Зеленській сподобалася фотографія, на якій дівчинка з розладом аутичного спектру сидить навпроти вікна. Перша леді звернула увагу на погляд дівчинки, і те, як фотограф змогла вловити в очах дівчинки момент самотності, одночасно з яким проглядається відкритість до всього світу.

Популярні новини зараз

Про це вам ніхто не розповість: закопайте восени лавровий лист у город, і ви здивуєтеся

Чому яблука потрібно збирати лише вранці чи ввечері: про цей секрет знає не кожен

Здивуйте своїх близьких такою смакотою: рецепт картоплі по-єврейськи, фаршированої м'ясом

Взимку вона шикарно підходить під картоплю: рецепт пряного та малосольного оселедця по-корейськи

Показати ще

До цього інформаційний портал "Hyser" повідомляв, що Олена Зеленська відвідала острів Хортиця у вишуканому костюмі.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що президент і перша леді розчулили українців героїчною історією.

Також "Hyser" писав, що Віктор Ющенко показав, як виросли його діти.