62-річна жінка поділилася подробицями свого інтимного життя.

62-річна Сіан Девіс розповіла про те, що статевий акт з її партнером може тривати до п'яти годин за один раз. При тому, що її партнеру вже виповнилося 63 роки. Пара познайомилася в пансіонаті, в якому вони були зі своїми вже покійними чоловіком і дружиною. Обидва їх близьких людини померли від онкологічних захворювань.

Сіан-мама п'ятьох дітей і бабуся шістьох онуків. Коли вона познайомилася зі своїм майбутнім чоловіком, то зрозуміла відразу, що між ними сильна хімія. Перший час через тривалі статеві акти пара була змушена відкладати всі повсякденні справи на потім. Вони вічно скрізь спізнювалися і за підсумком не могли назвати справжню причину чому.

"Ніколи раніше я не зустрічала такого чоловіка. Кожен день наш секс тривав до п'яти годин. На якийсь час всі наші обов'язки перейшли на другий план. Через це ми регулярно спізнювалися на зустрічі. Я не могла нікому назвати справжню причину, тому просто говорила, що забула", – пояснила детальніше 62-річна жінка.

Після пара вирішила скоротити свої заняття любов'ю до години. Крім того жінка стала говорити про те, що їй цілком може вистачати і двадцяти хвилин. А ось п'ять годин це вже багато. Тим більше, що вони давно не в тому віці, щоб робити такі експерименти.

"Всім, хто хоче, щоб їх партнер протримався якомога довше, я б сказала: "Будьте обережні зі своїми бажаннями", - поділилася з усіма зацікавленими жінка.

Популярні новини зараз

Про це вам ніхто не розповість: закопайте восени лавровий лист у город, і ви здивуєтеся

Kyivstar, Vodafone та Lifecell приготуватися: тепер почнуться штрафи через відключення світла

Оля Полякова відмовилась розлучатись з чоловіком і розповіла чому: розмови заходили не раз

Як відчистити духовку від нагару та застарілого жиру без хімії: методи, які здивують ефектом

Показати ще

Як раніше з'ясували вчені, що статевий акт повинен становити до 20 хвилин в цілому. Цього повинно бути цілком достатньо. Так як від більш тривалого заняття любов'ю багато людей можуть втомлюватися.

Раніше Hyser писав про те, що медики назвали категорію людей, яким протипоказана в їжу Кукурудза.

Також писали, що лікарі розповіли, які ознаки вказують на швидкий інфаркт або інсульт.

Нагадаємо, що лікарі розповіли, які продукти руйнують підшлункову.